Tanana 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odredjeni "strucnjak" mi je u gel akumulator dosuo destilovanu vodu! Da li moze ova glupost da se nekako ispravi i da se akumulator ozivi? Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strucnjak ti je sahranio bateriju. I kaze se akUmulator. Od engleske reci tj glagola "to accumulate" U pravu si za "akumulator", nisam razmisljao, a i steta sto je unisten.... Inace sam primetio da su za moto-akumultore garancije uglavnom godinu dana, dok za aute cak i tri godine!? Zasto to? Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto krace traju,prosto!I na kolima ako imas akumulator sa garancijom od dve godine(tri dobijas obicno ako posle druge godine odneses akumulator kod ovlascenog servisera i to pise onim najsitnijim slovima koje vecina ljudi i ne procita),i obicno traje moozda mesec dana posle isteka garancije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta fali vodi u gel akumulatoru, voda i jeste tu samo malo drugacije tehnicki reseno da ne bucka, taj aku je vec crkao pa je zato i sipana voda ali kasno inace sam tako uspevao da oporavim neke akumulatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 165 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su "gel"akumulatori sasvim drugacije reseni, pocev od konstrukcije, tecnosti koja se sipa pri formiranju, manja struja punjenja. . .Kod olova i rastvora sump. kiseline pri punjenju se obavezno javlja eksplozivan gas i ima odusku, koju ako bi zatvorio akumul. bi pukao. Gel akumulator sve to nema i koliko ja znam nema mu reparacije promenom tecnosti. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko je pisao da se na kratko oporavi ako mu krljnes kiselinu, pisao je neko o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...