anakin 50 Napisano Jul 22, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da znas koji susret je naplacuje a koji ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Jul 22, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend došli sa tri motora do kapije jednog skupa pošto nam je bilo usput na vožnji.Nismo hteli da ručamo da slušamo tamo neku muziku nego samo da se vidimo sa ljudima.Nismo hteli ni da platimo pa se lepo okrenuli i otišli na drugu lokaciju gde smo se lepo družili.A organizatori neka razmisle koliko ljudi nije ni došlo do kapije. Znam da je organizovanje takve manifestacije trošak ali zar mislite da ne treba da imate troška kad hoćete da budete domaćini.Ili pak mislite da treba da se na tome zarađuje što je o dugačkom štapu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras opet idem u grocku a vi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 22, 2017 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kada je defile u rumi danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Jul 23, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 24, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi drugarica pre neki dan da se u beloj crkvi organizuje susret zadnji vikend u julu. Tj ovaj sto stize. Ima li neko pouzdaniju informaciju od rekla-kazala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 25, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa Pivnice Jedan od boljih skupova i extra domacina, mesto ne moze biti manje a ljudi odlicni. Ko nije bio mora doci , dolazice onda svake godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Jul 26, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima li sta ovaj vikend ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pauza Ima Svilajnac i Kovin, ne znam da li se naplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kovin se nikada nije naplacivao. Valjda ce odrzati tradiciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano Avgust 2, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2017 at 2:21, aca bre je napisao: Direktori, nbg i ritam nereda i jos neki. Odlicna svirka i dokaz da ulaz ne treba naplacivati. Kad imas novac za start sve ide lakse Ne treba biti iskljuciv Ima susreta gdje se naplacuje ulaz a gdje je 1000 puta bolji provod od onog na kome se ne naplacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ove sedmice MK Ducan pravi u Bijeljini..Mislim da će ulaz biti 5 KM, tj. oko 300 din, što je po meni korektno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 2, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, SlobodanR1 said: Ove sedmice MK Ducan pravi u Bijeljini..Mislim da će ulaz biti 5 KM, tj. oko 300 din, što je po meni korektno.. .. i nije za ovu temu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano Avgust 2, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, SlobodanR1 je napisao: Ove sedmice MK Ducan pravi u Bijeljini..Mislim da će ulaz biti 5 KM, tj. oko 300 din, što je po meni korektno.. Auuu moj Slobo sad ce lavina komentara da to sto si rekao nije za ovu temu Vidimo se mi kod nasih komsija, a mnogi ce se pokajati sto nece doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da napišem šta ima, i gdje bi po nekom horoskopu trebalo da bude dobro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Dominator96 je napisao: ima li sta ovaj vikend ? Ima... Zmajevo - moto žurka u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Odlični domaćini i lepo druženje i naravno veslanje kao bajkerska disciplina (jedinstven događaj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Avgust 5, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo prosao i nas moto skup u organizaciji mk kisach crows ulaz za bajkere se nije naplacivao pesaci 150 din u ponudi za klopu bilo sledece cetvrtak gulas,petak pasulj, subota čvarci slovacka kobasica sir sarma uzina breskve i kuvani kukuruz nedelja sarma kulen a poseta od domacih bajkera jadna jedva 20 motora sta sad reci sta treba ponuditi deep purple da svira i onda nebi dosli ilikavijar sa ribama....pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Avgust 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, demro.st je napisao: pozdrav evo prosao i nas moto skup u organizaciji mk kisach crows ulaz za bajkere se nije naplacivao pesaci 150 din u ponudi za klopu bilo sledece cetvrtak gulas,petak pasulj, subota čvarci slovacka kobasica sir sarma uzina breskve i kuvani kukuruz nedelja sarma kulen a poseta od domacih bajkera jadna jedva 20 motora sta sad reci sta treba ponuditi deep purple da svira i onda nebi dosli ilikavijar sa ribama....pozdrav To je zato sto u isto vreme ima vise skupova na kracoj relaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5425 Napisano Avgust 7, 2017 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Puno dešavanja istovremeno, sezona godišnjih odmora... Žao mi je što ne mogu svugde da stignem , neke ljude da ispoštujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.8.2017. at 13:11, demro.st je napisao: pozdrav evo prosao i nas moto skup u organizaciji mk kisach crows ulaz za bajkere se nije naplacivao pesaci 150 din u ponudi za klopu bilo sledece cetvrtak gulas,petak pasulj, subota čvarci slovacka kobasica sir sarma uzina breskve i kuvani kukuruz nedelja sarma kulen a poseta od domacih bajkera jadna jedva 20 motora sta sad reci sta treba ponuditi deep purple da svira i onda nebi dosli ilikavijar sa ribama....pozdrav Treba shvatiti da ti što sviraju ne privlače goste nego domaćini.Vi ste solidni ali i dalje insistirate na svirkama i vikendu.Shvatite nemaju ljudi vremena da provedu vikend na skupu.Dođu par sati da se druže i idu dalje za svojim obavezama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5425 Napisano Avgust 16, 2017 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Nešto što retko propuštam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...