VelikaBeba 493 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Temerinu. Odrzava se ovaj vikend. https://www.instagram.com/p/CSJUXLaM3L9/?utm_medium=copy_link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Avgust 14, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se tačno održava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano Avgust 14, 2021 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Blaza said: Gde se tačno održava ? u centru Tuzle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 15, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Kako @triton rece u centru grada, Promenio Avgust 15, 2021 član Branko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Avgust 15, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ćemo se tamo videti...nisam nikad bio, gledaću da posetim. Sledeći petak, ako bog da, za Banja Luku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Avgust 15, 2021 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vrijedi doći, jedan od boljih susreta..Organizacija, posjećenost, domaćini..A ako Bog da sledeće sedmice BL naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2021 at 10:44 AM, Branko said: @Blaza Kako @triton rece u centru grada, Vidimo se, jesi li zvao čobana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 16, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boris19 Cuo sam se sa Čobanom par puta, i nije bas u zavidnoj situaciji da bi se pokrenuo gdje dalje. Kako mi rece namjerava da uzme ponovo neko motorce, ako mogne. Boze zdravlja, pa se vidimo u Tuzli, a o svemu ostalom na moto skupu uz ladno pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je u Tz vikend prije. Ovo mi jos vise odgovara. Na zalost Bl cu morati da preskocim ove godine. Ali se za Tz spremam. Planiram da okusam srecu sa satorom. Na skupu u Loznici mi neki stari bajkeri nahvalise skup u Tuzli da je jedan od boljih na kojima su bili tako da cu dati sve od sebe da to kvalitetno posjetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5557 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 800 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne pominje ovaj moto skup, a čuo sam da bude dobro... Ide li neko (subota-nedelja)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 368 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da bolje organizovan i da ima vise sadrzaja.....od reklame za isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZoraNS je napisao: Niko ne pominje ovaj moto skup, a čuo sam da bude dobro... Ide li neko (subota-nedelja)? Idem ja uvek,al mi se nekako svaki put namesti da dodjem.tek uvece na svirku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5484 Napisano Avgust 18, 2021 Pana, 533 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan сад ме бацате у искушење да не одем на Бирфест Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5557 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 800 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, ivica744 je napisao: Idem ja uvek,al mi se nekako svaki put namesti da dodjem.tek uvece na svirku. I bude li dobro kao što se priča? Je li kamp u hladovini? Ima nedaleko od gradskog bazena i neki privatni smeštaji pa bi se moglo i tamo prenoćiti za male pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ZoraNS je napisao: I bude li dobro kao što se priča? A jbg. nisam ti pravi sagovornik na tu temu,meni na svim skupovima dobro.Prostor nije veliki,to je pored ulaza na bazen,skoro centar grada pa ti je sve na 5 minuta peske odatle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 20, 2021 (promenjeno) Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa kampovanjem na skupu u Milanovcu? Evo sad stigao na skup, ako koga interesuje postoji ogradjen prostor za kampovanje Promenio Avgust 21, 2021 član daywalker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Avgust 22, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 18.8.2021. at 11:17, ZoraNS je napisao: I bude li dobro kao što se priča? Eee,sinoc bilo bas dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Avgust 27, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5557 Napisano Avgust 27, 2021 Drug član, 800 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na plakat reklo bi se da je kremacija u nedelju ujutro... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, nazalost Bike Fest Panonica Tuzla 2021 je otkazan, zbog novih Covid mjera koje je donijela nasa nesposobna vlast! Promenio Avgust 27, 2021 član Dindash 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Avgust 28, 2021 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daaj ...Trebinje i Tuzla meni dva najbolja susreta definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Avgust 28, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, SlobodanR1 je napisao: Ma daaj ...Trebinje i Tuzla meni dva najbolja susreta definitivno Ubaci i Banja Luku u ovu grupu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Avgust 28, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, pajja je napisao: Idem popodne da se vidim sa domaćinima i sa gostima. A poznavajući domaćine očekujem dobar provod i druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 28, 2021 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zika56 je napisao: Ubaci i Banja Luku u ovu grupu. I kod MK Istok i kod MK Stršljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...