pajja 175 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan pasos i tranzit bez stajanja ide bez problema, provereno iz prve ruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Blaza je napisao: Jbga, jos uvek nisam clan nijednog kluba, vozim skuter... Valjda se nece ljutiti ako ponesem flajku dobre rakije i po koju limenku piva, sve zavisi od prostora pod sedistem. Za rakiju niko nigde ne pravi pitanje jer se retko prodaje na skupovima,a pivo pa jbg. glavni izvor prihoda na skupovima je prodaja piva 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan O.k. hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da napišem da jedini način da se "odužimo" i podržimo neki klub na moto skupovima jeste upravo da kupujemo pivo na njihovim moto skupovima. Pogotovo ako neki mali moto klub nema mogućnosti za neka sponzorstva i onda sami moraju da izfinansiraju moto druženje... Red je da makar to pivo kupimo kod njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne zna, cini mi se da nije ni neka visoka cijena tog piva 100-150 din, skuplje po kaficima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 11, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cest je problem sto samo postoji jedna vrsta piva na skupu, u zavisnosti od sponzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Motorcyclist je napisao: Cest je problem sto samo postoji jedna vrsta piva na skupu, u zavisnosti od sponzora. To mi nikad nije bio problem 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2717 Napisano Septembar 11, 2020 Vozac A kategorije :D, 959 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Motorcyclist je napisao: Cest je problem sto samo postoji jedna vrsta piva na skupu, u zavisnosti od sponzora. Zasto bi to bio problem? Nije festival piva, no posnog budzeta moto skup Sta se toci, to se uzima. Ko nece, nek pije nesto drugo, trece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema problema za pivo, nisam znao da se tako pokrivaju troskovi, to je reseno. Ja sam samo hteo da ponesem nesto kao poklon. Jos mi lakse da samo ponesem flasu ljute za domacine. Samo me interesuje za spavanje, ako ga bude, da li nositr satore ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bice mesta za šatore, ali mislim da je mesto ograničeno, pa ne znam koliko će moći da primi šatora. Treba na vreme doći i zauzeti mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da cu stici pre 19:30h, zbog posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 11, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, draki said: Zasto bi to bio problem? Nije festival piva, no posnog budzeta moto skup Sta se toci, to se uzima. Ko nece, nek pije nesto drugo, trece Pa problem je, ali kazem kako kome. Uglavnom uzmem par komada u rancu kad dolazim pa posle za vreme koncerta kupim kod domacina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 11, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, ThePainkiller said: Bice mesta za šatore, ali mislim da je mesto ograničeno, pa ne znam koliko će moći da primi šatora. Treba na vreme doći i zauzeti mesto... Imas scr shot mesta, gde je to uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Motorcyclist je napisao: Imas scr shot mesta, gde je to uopste? Nemam. Drugar mi je rekao da će u nekoj hali/prostoriji biti mesta za šatore i da zato ne može stati puno šatora. On je bio kod njih već pa pretpostavljam da zato zna... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 11, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ThePainkiller said: Nemam. Drugar mi je rekao da će u nekoj hali/prostoriji biti mesta za šatore i da zato ne može stati puno šatora. On je bio kod njih već pa pretpostavljam da zato zna... Ja sam kontao da je poljana, nesto u prirodi posto je Fruska Gora tu itd. Ako neko ima slike kampa neka postavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Kamp je bio u porti,ali je tu jako malo mesta a bice i hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, ivica744 je napisao: a bice i hladno Ipak treba i rakija... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2717 Napisano Septembar 11, 2020 Vozac A kategorije :D, 959 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel potvrdjeno da moze da se organizuju ovog tipa dogadjaji? Ne bih volio da se razocaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, draki je napisao: A jel potvrdjeno da moze da se organizuju ovog tipa dogadjaji? Ne bih volio da se razocaramo Dolazi Draki, da se konacno vidimo a za dogadjaj ne brini, dobijena je dozvola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je kolega pre neki post napisao da ce domacin Nedja ove godine izmestiti desavanje na fudbalsko igraliste ocekujem da ce biti dosta mesta za satore. Prolaz preko mosta iz Backe Palanke se odvija normalno za tranzit, uz pasos. Zeleni karton ne treba. Moto skup u Vizicu je jedan od najboljih, meni licno, jer ga organizuje pomenuti Nedja koji je kao prvo divan covek, pravi drugar i domacin pa se svi ucesnici tako i ponasaju. One velike rupe na Partizanskom putu su pokrpljene tako da od Lezimira mozete do Vizica bez problema. Beogradjani i svi koji dolaze iz pravca Batajnica, S.Pazova, Indjija mogu posle Indjije skrenuti levo na raskrsnici Cortanovci-Remeta, ka Remeti i taj put vodi do Iriskog Venca. Venac predjete i samo pravo, imate cetrdesetak km po Fruskoj Gori do Vizica. Tako da nemate razloga da ne dodjete . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Simon69 je napisao: Prolaz preko mosta iz Backe Palanke se odvija normalno za tranzit, uz pasos da li traže neki test na koronu ili dokaz za tranzit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sasa ns 1 je napisao: da li traže neki test na koronu ili dokaz za tranzit Ne, nista ti nije potrebno. Saobracajna i pasos, to je sve. Nisam napisao da u Nestinu, par kilometara od Vizica, ima nekoliko vikendica koje se rentiraraju pa bi se moglo naci nesto za prenociste, ako nekom treba. Ili preko mosta u Backu Palanku, 7 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12265 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sasa ns 1 je napisao: da li traže neki test na koronu ili dokaz za tranzit Za sve koji su u nedoumici za prelaz preko Hrvatske,ne traze nista,samo pitaju gde idete,nekad nasi na izlazu traze saobracajnu. Svake nedelje prolazim tuda po 2,3 puta(SM-Palanka) zbog posla-za sada nema prpoblema. Vizic je sjajan skup,ne zato sto je nas sremacki nego su stvarno ljudi opusteni i zajebancija je stalno,a o klopi da ne pricam,samo da ne bude neke kise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 12, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ova tura obavezno za one koji dolaze iz beograda,ima potpuno nov put vrhom fruške gore otprilike pola puta od banstola do vizia,onda manji deo loš pa onda normalan put.Povratak uz dunav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 15, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Član Kriznog štaba epidemiolog dr Branislav Tiodorović u izjavi za naš portal kaže da je odluka o uvođenju obaveznog nadzora za građane koji od petka u 18 časova ulaze u Srbiji uvedena zbog "velikog požara", kako je opisao epidemiološku situaciju u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. On objašnjava da će građanima koji dolaze iz zemalja sa porastom broja obolelih od korone biti uručivano obaveštenje prema kojem su obavezni da se u roku od 24 sata jave u kovid ambulanti doma zdravlja kojem pripadaju. https://nova.rs/vesti/drustvo/tiodorovic-za-nova-rs-nove-mere-sa-mora-u-kovid-ambulantu/?ref=fbnova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...