Nenad Ilic 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege bajkeri, vec par meseci sam ponosni vlasnik Honde CBR 600 RR 2004to godiste.. Moj problem je poceo nedavno, naime, prilikom ostrije voznje redovno dozivljavam takozvani "tankslapper", nimalo prijatna stvarcica mogu da vam kazem.. Da li je to zato sto nisam stigao da izbalansiram gume ili m je potreban stabilitor volana? Ili mi je nekako ogibljenje pretvrdo pa cim predjem 13000 ona postaje nesigurna i cim naidjem na neku neravninu na putu "slapper"? Gume sam pazario polovne, Maxxis-ove.. Neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12710 Napisano April 13, 2013 Ne silazi, 7366 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve polovne gume covece... Bacaj prvo te gume, pa redom proveri viljusku, lezajeve tocka, upravljaca itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 13, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da si stavio polovne gume na R-a, nego si i "vrhunski" brend izabrao. Ako si mogao da das par hiljada za motor, otvori se tih par stotki za gume, ne moras bas neke supersport, i touring gume s nekim s pribliznim brzinskim indeksom ce da zavrse posao 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 13, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina bilo kog motora po meni zahteva dobar servis i uredan motor. Ipak to je 2 tocka i svaka ispravnost odnosno neispravnost moze cak i zivot da znaci. A za opremu i gume se ne stede pare,pogotovo ne za R motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano April 13, 2013 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da si stavio polovne gume na R-a, nego si i "vrhunski" brend izabrao. Ako si mogao da das par hiljada za motor, otvori se tih par stotki za gume, ne moras bas neke supersport, i touring gume s nekim s pribliznim brzinskim indeksom ce da zavrse posao Maxxis su ok gume, zavisi u kom su stanju. U USA su Maxxis i Shinko veoma popularne gume, narocito na stazi. Tankslap, stanje i podesenost oslanjanja, guma i upravljanja. Pogorsava se u koliko motocikl ima tendenciju da 'vuce' u stranu. Proveri gore napisano pa onda razmisljaj o amortizeru upravljaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nas, Pretpostavljam da si mladi biker, po odabiru motora i guma. Prvo proveri sa nekim drugarom koji ima malo duzi vozacki staz kako sedis na motoru, pa onda dali previse stisces guvernal. Posle toga ide ono skuplje probaj da zamenis prednju gumu sa nekom drugom pa vidi. Polovne gume su gume koje je neko odbacio zbog problema ili istrosenosti. Niko ne menja gume koje su dobre. I na kraju problem koji ti imas je pokusaj motora da te zbaci tj. da se otarasi onoga sto nije u balansu sa celinom ali da ja ne bih previse pametovao google tvoj problem pa vidi. Nebitna je marka motora resenje je uvek isto Pozdrav sa zeljom da brzo resis svoj problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da si stavio polovne gume na R-a, nego si i "vrhunski" brend izabrao. Ako si mogao da das par hiljada za motor, otvori se tih par stotki za gume, ne moras bas neke supersport, i touring gume s nekim s pribliznim brzinskim indeksom ce da zavrse posao Maxxis su ok gume, zavisi u kom su stanju. U USA su Maxxis i Shinko veoma popularne gume, narocito na stazi. Oba brenda spadaju u jeftinu klasu, nesto sto bi kupio ako nemas para za nove gume malo zvucnijeg imena, a ne zelis da kupujes polovne gume. Nove su ok, nisu vrhunske ali rade posao dobro, mozda i da ih uzme za razmatranje da zamjeni ove. Al da neko na Ra stavi polovne gume iz jeftine klase i pri tom ih ne izbalansira, to je po meni igranje glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano April 14, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zategneš veliki šraf na trouglu, gornji. Malo, nemoj da pretegneš. To je mom drugu rešilo sličan problem na litrašu. Takođe vidi da li ti viljuška ima hod u odnosu na ram, ako ima menjaj ležajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 25, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi prvo izbalansirao prednju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Maxxis gume su katastrofa, definitivno ih treba izbegavati i na skuteru a kamo li na necemu ozbiljnijem. I definitivno gume koje se prodaju kod nas i recimo u americi nisu iste, Mozete da mi verujete ili ne, uzgred budi receno radim sa gumama...I da ljudi su ti lepo rekli, vidi gume, lagere prednjeg tocka, lageri kormana, tek onda balansiranje.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...