Crni. 448 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ufff Nedelja mi radna ,ako nadjem zamenu eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan 1. drilling ltd & nina 2. MICALEXIĆ 3. Mr. No 4. Arakis & Goca 5. Lucky Vladano ! ! ! 6. Doktor Mabuze 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Octobar 31, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nego Mile, ode li ti u Stromase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Octobar 31, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka je sa srecom i sa uzivanjem da ga vozis Sta ces sa TDM-om? Tek si ga sredio? Ako ga budes prodavao ja sam zainteresovan za topove - moji fabricki + doplata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Novembar 1, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 1. drilling ltd & nina 2. MICALEXIĆ 3. Mr. No 4. Arakis & Goca 5. Lucky Vladano ! ! ! 6. Doktor Mabuze 7.Crni & Beli 8. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Možda se pridružim, Ovo mi više liči na vožnjicu "ispisnika" nego TDM-ovaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 2, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sale ne zajebavaj nego se meći na spisak Sad Zinat neću da prodam TDMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan E baš da vidim čime ćeš da dodješ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Novembar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Milenko, čujem da se menja i ruta i odredište za gladne i umorne putnike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 2, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma videćemo na licu mesta šta većina kaže. Da dam do znanja da imamo drugarski poziv od MIĆALEXIĆ da na njegovom imanju u blizini Obrenovca organizujemo uz minimalne troškove, ali u tom slučaju bi bili prinuđeni da menjamo rutu tj skratimo i Babinu Reku ostavimo za neki drugi put. Mićo unapred hvala u ime cele grupe. Sve za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Da se dodam na spisak, moramo da "overimo" tog Stroma. Samo mi nije jasno kakve veze ima Zmaj bilo sa Babinom rekom ili Obrenovcem. Nećemo valjda autoputem, pa preko novog mosta 1. drilling ltd & nina 2. MICALEXIĆ 3. Mr. No 4. Arakis & Goca 5. Lucky Vladano ! ! ! 6. Doktor Mabuze 7. Crni & Beli 8. Sale-kum 9. RadakM & Mira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 2, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego preko Surčina Boljevaca prelazimo Savu i eto nas u Obrenovcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se... (ma ja se "raspisao" jer sam shvatio da posle ovoliko godina nemam dovoljno postova da mogu eventualno da oglasim prodaju motora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 2, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zmaj 1 je ka aerodromu ili ka gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 2, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima PMR viska rado bih da probam da li mogu da povezem sa Albrecht komunikatorom i vidim kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Novembar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I? Gde se ondaK, definitivno, nalazimo i u koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 2, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima PMR viska rado bih da probam da li mogu da povezem sa Albrecht komunikatorom i vidim kako radi Imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 2, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I? Gde se ondaK, definitivno, nalazimo i u koliko sati? Sada je kasno da menjamo vreme sastanka Zmaj 1 od grada ka Aerodromu u 09:00 ako neko zakasni čekamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 2, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan `Smo lepo pajkili? USTAJ VOJSKO, VREME JE, DA VOZIMO MOTORE, KO NE VOZI MOTORE, SEDECE KOD KUCE... (ovde mi je presusila inspiracija ) u originalu: Ustaj vojsko vreme je, da radimo sklekove, ko ne radi sklekove, ici ce u rovove... Dobro jutro svima! Spremanje, dorucak, pa na motore! Vidimo se, drustvo! Vreme ve biti toplo, 20-25 stepenni, uz postepeno naoblacenje-savrseno za voznju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Gundj...! Mrzim jutro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nema čika Rajka sa jutarnjom kaficom Ajmo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Novembar 3, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro, dobar dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...