sstruja 115 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada mi je auspuh otvoren postizem brzinu od 110km/h bez problema i sam motor je dosta zivlji! Cim montiram prigusivac smanji mi se maksimalna brzina! Da li treba drugacije da projektujem prigusivac i da li steti motoru potpuno otvoren auspuh, izduvnom ventilu ili kako vec? Maksimalne performanse mi nesto mnogo i ne znace, nisam testirao potrosnju sa i bez prigusivaca doduse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa pitanje je na koji nacin ga prigusis....ako ti je previse bucan,uradi protocan lonac,ubaci perforiranu cev i vunu oko te cevi,i nece mu smetati i gusiti,a bice dosta tisi....ako zatreba pomoc javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kada mi je auspuh otvoren postizem brzinu od 110km/h bez problema i sam motor je dosta zivlji! Cim montiram prigusivac smanji mi se maksimalna brzina! Da li treba drugacije da projektujem prigusivac i da li steti motoru potpuno otvoren auspuh, izduvnom ventilu ili kako vec? Maksimalne performanse mi nesto mnogo i ne znace, nisam testirao potrosnju sa i bez prigusivaca doduse... sta se sekiras ja drzim auspluh servis kad ti ga sredim neces imati volju ni da ga vozis hahahahahahahahahahhahahahahahahaha ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...