Djusi_998 454 Napisano Decembar 19, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko mozda upoznat gde mogu da nadjem shemu instalacije za Ducatija 998 ? Bilo kakava info ce da pasuje ! Da li ste nekad naletali na link na netu, drzali istu u rukama, radili u servisu koi je ima ili tome slicno. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja imam za 900ss,,,,fala bogu vise nemam taj krs od motora al mi ostao cd,,pa ako ti nesto znaci mogu da ti ga dam,,mozda je slicno,900ss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 19, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam za 900ss,,,,fala bogu vise nemam taj krs od motora al mi ostao cd,,pa ako ti nesto znaci mogu da ti ga dam,,mozda je slicno,900ss Mislim da nema nista slicno, al ako ne nadjem nista drugacije uzecu i to makar kao utehu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to sto imam imam,,,,,i nadam se vise nikad,,,,,,,,,,,,sad se pati neki krelac u smederevu sa njim,al bitno da mi je ostao cd za njega....ako ti bude trebao javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre bokilic tako o tom motoru. Reci svoje iskustvo s njim voleo bih da znam, zato sto ce jedan od sledecih mojih motora biti monster, znam da nema neke slicnosti ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nikad vise u avliju dukati,,jes da lezi u krivini ki tenk,,jes da se cuje ko tenk,al sto ga japanac sisa uzduz i popreko,,sto je skup za odrzavanje,sto ima los agregat,,ma uzas,,,dukatijev ram,i japanska masina,,,,,,e to bi bilo vec bolje,ali to je moje misljenje,,,,,100 ljudi 100 cudi,100 zena 200 sisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se zainatio da nadjem to sto trazis. I posle par sati... Ovo je izvadjeno iz jednog od dva Manuala koja sam skinuo za 998. U Manualu je bas dobro obradjena elektro instalacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 19, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se zainatio da nadjem to sto trazis. I posle par sati... Ovo je izvadjeno iz jednog od dva Manuala koja sam skinuo za 998. U Manualu je bas dobro obradjena elektro instalacija. To se trazi. Mozes li da mi nekako posaljes taj manual na mail ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se zainatio da nadjem to sto trazis. I posle par sati... Ovo je izvadjeno iz jednog od dva Manuala koja sam skinuo za 998. U Manualu je bas dobro obradjena elektro instalacija. alal ti corba......di gi iskopa??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To se trazi. Mozes li da mi nekako posaljes taj manual na mail ? Poslana oba Manuala na e-Mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan alal ti corba......di gi iskopa??????? Ti sumnjas u Lalajka - teoreticara? Najpopularnijeg coveka na svim moto forumima u nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Decembar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zarad dobre atmosfere na forumu ovaj post nece biti obrisan i pored toga sto je ocigledan off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nesumnjam ja al ajd kad kazes ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 19, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nie da sumnjam u lalajka, al ako ima jos neko poseduje bilo kakvu info neka kaze. Od viska glava ne boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...