VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nokia N96.. nikad više nova, ali ispravna..... ja sam je koristio do pre par meseci i uz mali estetski zahvat biće sasvim solidan telefon , koji će dugo da služi uz odlične mogućnosti. Ja bih zamenio masku i očistio prašinu koja se zavukla izmedju maske i ekrana..to sve ne košta 10- 15 eura , a nije moranje i hića da se radi + cena telefona i svih gadžeta koje dajem mislim da je više nego korektna 50 eura. Uz telefon dajem punjač + originalne dvodelne sluške sa komandama + originalni Nokia mini USB kabal+stara odrpana fotrola + originalno pakovanje - kutija za N96 + originalni kabal sa činčevima i adapter za TV (direktno puštanje snimaka sa telefona na TV) Sva pitanja na PP Pozdrav iz SD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Može i zamena za nešto od moto opreme, delova ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uz moju/vašu doplatu nešto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 28, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan BIlo šta od opreme u zamenu...dolazi u obzir, bata mi se odlučio za prve moto korake, pa mu treba sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je covek?Imam dosta opreme koja mi je mala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 2, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Aleksiću, 175....sa pivskim stomačićem oko 90 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mu je sve malo zbog stomaka, imam pantalona koje su mi u struku uske, to bi njemu bio problem kao i jedna jakna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...