Jump to content

Moto Zajednica

Šema auspuha !?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 227 postova

Da li neko ima semu auspuha(sliku iznutra,sa razmerama,krivinama,rupama....kako to vec ide)za 2t motore(ako to ima ikakve veze,a mislim da ima)....hvala!

p.s.evo kako bi to izgledalo otprilike

post-1667-12878992357835_thumb.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

naravno da ima veze,kod cvaje je auspluh 30%snage,itd tako da za auspluh treba imati jake ganglije u glavi ,tako da ti je moj savet da kupis original za budzenje,100%je sigurnije nego da ga pravis,,ajd ako izvadis prigusivace i blokadu ako je ima nije opasno ,ali sve ostalo????????auspluh kod cvaje pravi tim strucnjaka,,

naravno da ima veze,kod cvaje je auspluh 30%snage,itd tako da za auspluh treba imati jake ganglije u glavi ,tako da ti je moj savet da kupis original za budzenje,100%je sigurnije nego da ga pravis,,ajd ako izvadis prigusivace i blokadu ako je ima nije opasno ,ali sve ostalo????????auspluh kod cvaje pravi tim strucnjaka,,

jes,sve to stoji,ali nije to to,kad ti kupis original,stavis 4 strafa  ;) i gotovo....hocu da ja napravim preko zime nesto....kontas?  :) GARAZA-HAND MADE  :D

• Drug član, 1372 postova

Nisam ja reko da mora da pravi, i ne moze da napravi tako da izvuce 100% snage iz njega. A da se napravi moze, mozda ne bi lepo izgledao ali jbg. Ne mora da bude tim strucnjaka, ima ljudi koji rade auspuhe prema porudzbini a da su zavrsili masinski fakultet ili pak imaju iskustvo sa tim i radi proracune bez skole. A i ako proba da napravi nikako ne bi mogo da osteti motor, ja cu da probam da uradim auspuh za automatika, ionako posle januara nemam sta da radim jer imam pauzu.

GHOST RIDER samo napred, pa makar i ne bude dobro ali probas pa kako ispadne. Nista nema lepse nego kad kazes "Ovo je mojih ruku delo" ;)  ;D

Evo programa za proracun sportskog rezonantnog auspuha za 2t motore bez prigusivaca.

Ne znam zasto ali mi ovo ne lici na auspuh za 2t motore, ili je ovo neki sa katalizatorom ???.

to sam stavio,da vidite samo na sta sam mislio....- semu....pozz

jes,sve to stoji,ali nije to to,kad ti kupis original,stavis 4 strafa  ;) i gotovo....hocu da ja napravim preko zime nesto....kontas?  :) GARAZA-HAND MADE  :D

ma pravio sam i ja nekad,,MOZE I PRST U OKO AL BOLI.....mani se corava posla,,,poskidaj blokade i uzivaj,,,mada ima da se naruci i original

• Drug član, 1372 postova

Evo i proracuna za ugao otvaranja, jer bez njega ne moze da se proracuna auspuh ;)

Imam i jedan prirucnik za friziranje 2t motora ali na engleskom jeziku pa ako bi neko mogao da prevede i postavi na bjb bilo bi super. Ja ne znam engleski ali da znam rado bih preveo, jbg.

riseport.zip

Evo i proracuna za ugao otvaranja, jer bez njega ne moze da se proracuna auspuh ;)

Imam i jedan prirucnik za friziranje ali na engleskom jeziku pa ako bi neko moda da prevede i postavi na bjb bilo bi super. Ja ne znam engleski ali da znam rado bih preveo, jbg.

Evo programa za proracun sportskog rezonantnog auspuha za 2t motore bez prigusivaca.

Ne znam zasto ali mi ovo ne lici na auspuh za 2t motore, ili je ovo neki sa katalizatorom ???.

pa de su ti svi ti programi i proracuni???????? okaci nesto.....  ;)

Imam i jedan prirucnik za friziranje ali na engleskom jeziku pa ako bi neko moda da prevede i postavi na bjb bilo bi super. Ja ne znam engleski ali da znam rado bih preveo, jbg.

pa de su ti svi ti programi i proracuni???????? okaci nesto.....  ;)

pa okaceni su ti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja