Rubber 0 Napisano Avgust 30, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juče kupio fes 250 i sad čačkam sredjujem sitnice a pošto sam do sada vozio vazdušare dolazim do jedne nedoumice Rezervoar (pored rezervoara za gorivo) predpostavljam da je rezervoar rashladne tečnosti ima dosta ulja i tečnosti a pošto u motoru ima ulja, dobro je, nema vode, ne troši ga i odlično radi motor sve ok... Nisam jos stigo da razbucam plastike a dobro bi mi došlo neko iskustvo ili razmišljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2984 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo @Rubber Nisam siguran da sam razumeo tvoju nedoumicu i pitanje.Tema o Hondi Foresight 250 već postoji, skromna, ali možeš da je pročitaš i nastaviš da pošeš u njoj, ako ti odgovara.https://forum.bjbikers.com/topic/91627-honda-foresight-250/#comment-1473359Možda nadješ nešto zanimljivo a i doprinećeš zajednici ppdelom iskustava na jednom mestu.Ja sam je vozio 2 - 3 sezone, bez ikakvih problema. Zahvalna i ekonomična. Meni je najviše smetala veličina točkova, traži privikavanje.Moja detaljnija iskustva imaš u gore linkovanoj temi pa pročitaj, da se ne ponavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber 0 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber 0 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, pre dva dana sam kupio fas 250 ima sitnih ulaganja u estetiku, lepo pali, radi vuče extra ali primetim da je rezervoar rashladne tečnosti (onaj pored rezervoara za benz-ako jeste to) pun ulja. Ulje je u motoru ok bez vlage, ne troši ga (bar za ovih 50-60 predje ih kilometara) ne povećava nivo... Sad me zanima sta to može da bude i na šta da obratim pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4767 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 3640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za početak, utvrdi da li je zaista motorno ulje u posudi, ili su to naslage od starih antifriza. Aditivi i mešanja različitih tečnosti znaju da izreaguju tako da izgledaju masno. Ako je ipak ulje, to može svašta da bude - dihting glave motora popustio, vodena pumpa pravi problem itd... Ne znam ti ja mnogo o tome, ali koliko sam čitao, može da bude i ozbiljan problem, zahteva intervenciju majstora, odnosno stručnog lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan Најсречнија околност би била ако је била хаварија па је санирана, а систем није чишчен па су ово остатци. А може да ти је продат због проблема. Ако пребацује у систам а уље остаје чисто најчешче је проблем код дихтунга главе. Ово заборавих, ако проблем још постоји, добијаш вечи притисак у систему који резултира избацивањем текучине, то је можда ублажено ваџењем темостата. Како и да је, ја би то темељно прочешљаоSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Decembar 2, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima radapciger za magnet, a hteo bih da pozajmi, bio bih mu zahvalan ? Takodje sam u potrazi za razvodnim lancem, ako neko zna gde ima... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 12. 2023. at 21:04, Surla85 je napisao: Ako neko ima radapciger za magnet, a hteo bih da pozajmi, bio bih mu zahvalan ? Takodje sam u potrazi za razvodnim lancem, ako neko zna gde ima... ? Mozes li izmeriti koji je navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Decembar 5, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 skinuo sam. A lanac nasao na metar, cena prava sitnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...