marco antonio 0 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam dilemu oko FI indikatora na motoru kawasaki z750 2006....kada je motor iskljucen FI lampica blinkce na svake 2,3 sekunde...a kada dam kontakt prestaje....sad posto sam citao u kawasakijevom prirucniku to bi i trebalo tako da funkcionise jer signalizira kod kljuc i navodno blinkanje prestaje posle 24h ako nije davan kontakt ili voltaza akumulatora padne ispod 12 sad skinuo sam skoro manulal service za taj model....i nije mi bas najbolje proslo prevodjenje tog dela oko FI indikatora ustvari uopste se ne pominje dal lampica blinkce kada je motor ugasen ili upaljen kako bi se dijagnostikovao eventualni kvar stoga ako je neko vozio ovaj model ili je bolje upucen dami malo bolje pojasni...ne zanimaju me kodovi signalizacije kvara vec iskljucivo da li FI lampica treba da blinkce kada je motor ugasen nisam uspeo da pronadjem nista na forumu vezano za ovo pa zato pitam...a skoro sam uzeo motor pa nisam bas upucen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan samo opusteno to blinkanje je normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano April 5, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja kao iskusan zed majstor mogu da ti kažem da je to normalno, crvena FI lampica blinka 24 sata posle vađenja ključa konstantno do isteka tog vremena a posle se gasi. To je znak da je kod brava ispravna i da radi. Ako nastavi da blinka i posle paljenja motora ili dok je ključ još u bravi onda imaš problem i motor traži servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marco antonio 0 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bude zatrebalo kodove citas tako sto pritisnes MODE 2 sec. A to kad blinka znaci da je Immobiliser ispravan btw. cuvaj crveni kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...