savke 643 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar inace clan forma nema dovoljno postova za postavljanje oglasa tako da mu cinim uslugu.Radi se o njegovom rucnom radu,sobni stočić.Za cenu i ostale inforamcija najbolje obratiti se na telefon 063 73 35 391 Tibi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1920 Napisano April 5, 2013 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovo je odlična stvar,pogotovo gde ima male dece!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,to sam i ja odmah rekao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 6, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan DObra sara, ova guma moz da izgura bar jos jednu sezonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...