Debeli šef 2 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima iz Zemuna. Zovem se Peđa, ne vozim motore (za sada, mada je u planu). Ne treba mi mnogo, osim dobre volje - A kategorija (B imam 20 godina, prešao sam Boga oca), a motor sam poslednji put vozio krajem osamdesetih . Dakle, pročitaću ceo forum, jer mi treba svaka informacija. Debeli početnik, sa preko 4 banke - idealno da mi "uvalite" neku starudiju, da se na njoj obučavam! Svima želim sreću i mnogo lepih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 5, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Čim sam video Debeli šef, znao sam da je neko od starijih - predpotstavljam da se odnosi na Alan Ford. A možda si stvarno samo debeli šef... ! U svakom slučaju, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli šef 2 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha pa oboje - i jesam mator, i jesam debeli šef Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...