bojanh 142 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kakve se iglice dobijaju sa ovog linka,jel su sa gumenim ili metalnim vrhom ? http://www.louis.de/_20aecf98667dbd78449faac52eb4ac9222/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10043000&typ_id=GN72B Sifra ovog proizvoda je 10043004,a na slici je metalna iglica oznacena tom sifrom,mada kod mene uopste ne ide takva iglica,vec prva sa leve ili druga sa desne strane,tako izgledaju moje iglice. Motor mi cesto preliva,ali bas preliva,bukvalno curi gorivo iz karburatora. Na radnom stolu je sve ok,drzi gorivo cak 1 dan...ali cim krenem da se vozim,nakon 5-6km curi mi gorivo i motor radi na 2-3 cilindra,jedva se dovucem kuci,pa bih probao da zamenim te iglice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 4, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan da li ima tragova ostecenja na iglicama?Ako nema uzmi sivi skotch i ocisti njime sic gde nalezu iglice pa javi sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nema bas tragova ostecenja,ali pitanje je da li je to iko menjao ikad...mene u celoj prici najvise buni sto je celu proslu sezonu motor radio besprekorno sa povisenim nivoom goriva,nije uopste prelivao,isao lepo...a sad kad smo sredili nivo goriva da bude kako treba,motor ide jos bolje,samo sto ponekad preliva,ponekad ne...i zato najbolje da zamenim iglice,one nisu preterano skupe,20e...pa cu barem eliminisati jednu stavku...ako mi i dalje bude prelivao...znaci da je nesto drugo problem. Samo,kako sad da znam koje ce mi iglice stici,da ne narucim pogresne...oni su na slici oznacili pogresnu iglicu sa sifrom proizvoda,jer ta iglica nije ni nalik mojoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Oteraj to kod Bokilica i taman se provozas a on ce ti reci sta mu je.moze te izaci i jeftinije nego da ga ti sam prckas.mene je zezala slavina dovoda goriva i imao je simptome kao da preliva.ali resio i sad nemam problema . isti je moped pa zato pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aha,zanimljiv slucaj kod tebe. Mada,ako su ti iglice plovaka ispravne,kako je slavina mogla da zeza...iglice zatvore na vreme i nema sanse da udje vise goriva,jel tako ? Ali znam,najbolje je po mene da oteram Bokilicu i da konacno eliminisem taj problem sa ebenim karburatorom,zivce mi iskidao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 4, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nisam imao bokilica,nego je jedan majstor prao karburatorte ultrazvukom,drugi je kao rajbovao siceve gde nalezu iglice(moje imaju gumu na vrhu)...Ja namontiram sve to i cim dam kontakt pisa gorivo na sve strane!Onda sam resio sam da to odradim i reko sdam ti kako sam sredio-sivi skoc na drvce i procistis leziste iglica.Verovatno je bilo patine ili kamenca,ko zna !Vise ne cure karburatori.Moji plovci nemaju mogucnost stelovanja,to bar nazovimajstori nisu mogli da prejebu!A kad resim poseticu Bokilica,taman da pozavrsavam neke poslove po BG,da malo sinhronizuje karburatore i jos neke sitnice! P.S reko mi jedan covek da mnogo dobro kuva kafu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Delovi iz LOUISA ne vrede nista, to je sve tajvanska roba. imao sam problem sa prelivanjem na FZR 600 i uzeo sam nove iz Luisa. Teflon na njima je bio tvrdji nego na mojim starim iglicama. Na kraju sam uzeo original iglice i sedista u Yamahinoj prodavnici i resio problem. Proveri kakve su ti O ring gumice na sedistima, da ne prolazi gorivo pored sedista. Ako ti tefloni nisu osteceni uzmi 1000 smirglu i prodji vodjice na iglicama i metalni deo na plovku koji pritiska iglicu poravnaj, hoce tu da zaglavi i tad mnogo preliva, malo ga lupis on prestane. . . P.S. nove iglice i sedista sam platio 171 E, tako da se isplati pomuciti se. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 4, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mozes to menjati do sutra, mozda ti se desi da neresis taj problem....probem je na sasvim drugom mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Mozes to menjati do sutra, mozda ti se desi da neresis taj problem....probem je na sasvim drugom mestu... Hteo sam da kazem nesto o mojim iskustvima sa delovima iz LOUIS-a i o mogucem problemu i sta moze da uradi ako ih vec rastura, nista od ovoga nece skoditi. Znam i ja da mogu postojati jos 1000 problema. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Za dva dana nabavljam druge iglice i ono gde ulazi iglica (nosac plovka),posto moguce da je postalo malo ovalno tokom vremena rada,pa ponekad zapne iglica i zato ne zatvori...javljam za 2-3 dana cim istestiram motor u voznji,trebalo bi da je to to. Slavina je ispravna,ne pusta gorivo,proverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem...iglica se jako malo pomerala iz svog kucista...pa smo samo malo povecali nivo goriva (savili limcic) i sad zatvara kako treba jer ima vise hoda gore-dole...eto...a mogao sam baciti bezveze 20-60e da nismo to primetili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...