Jump to content

Moto Zajednica

Fuzasteri za Varadera

Recommended Posts

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: Pan european 1300

Drugar je imao isti problem da nadje fuzastere za Varadera.Ovde kod nas su bezobrazno skupi,mislim ako se dobro secam oko 12000 din za komad.Porucio je iz Grcke i to za mislim nekih 15 eura.Nisam mogao da verujem koja je razlika u ceni a kada je stigao deo, originalni koji je polomljen se ni po cemu nije razlikovao od ovog.Eto, cisto ako mogu da pomognem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Drugar je imao isti problem da nadje fuzastere za Varadera.Ovde kod nas su bezobrazno skupi,mislim ako se dobro secam oko 12000 din za komad.Porucio je iz Grcke i to za mislim nekih 15 eura.Nisam mogao da verujem koja je razlika u ceni a kada je stigao deo, originalni koji je polomljen se ni po cemu nije razlikovao od ovog.Eto, cisto ako mogu da pomognem.

Hajde pitaj drugara ima li adresu/link radnje gde je uzeo? Hvala!

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: Pan european 1300

Hajde pitaj drugara ima li adresu/link radnje gde je uzeo? Hvala!

Evo sad sam ga pitao i kaze da je to neka radnja za moto opremu,nista posebno.Adresu ne zna jer je to uzeo preko nekog lika koji je bio tamo i dolazio je u Srbiju,{tako se potrefilo}Tako da jbg.Probaj preko nekog u Luisu da nadjes.Pozdrav.

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

ja ako dobro primecujem na slikama ti su fuzasteri slicni ko na drugim motorima...jel ti treba samo fuzaster ili komplet sa nosacem? imam ja par komada slicnih pa mozda ti se neki svidi..pozz 064/266-93-76

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

ja ako dobro primecujem na slikama ti su fuzasteri slicni ko na drugim motorima...jel ti treba samo fuzaster ili komplet sa nosacem? imam ja par komada slicnih pa mozda ti se neki svidi..pozz 064/266-93-76

Samo fuzasteri,nosaci su ok! Cujemo se!

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

ok ..fuzastere imam nekih par komada,slikacu ti do veceras idem da radim sada pa ne mogu stici...pozzzzz

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero

Pozzzi sam sam imao isti problem tj meni je falio samo levi takodje za Varadero i naso ga po povoljnoj ceni na ebay.Imama momaka na forumu preko kojih mozes da kupis robu sa Ebay pa ako ti odgovara samo napred...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja