ferroar 0 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav svim bajkerima,zovem se Pavle i vozim hondu xl600r,trenutno radim generalnu,sve novo,klip 185 e,lanac i lančanik 70,obrada stubline,garnitura dihtunga i gumice 100,bregasta i još dosta toga do sada 625e,problem mi je glava koja je napukla,ne mogu je naći,molim pomoć,unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 28, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor a kofer je vrhhhhhhh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav svim bajkerima,zovem se Pavle i vozim hondu xl600r,trenutno radim generalnu,sve novo,klip 185 e,lanac i lančanik 70,obrada stubline,garnitura dihtunga i gumice 100,bregasta i još dosta toga do sada 625e,problem mi je glava koja je napukla,ne mogu je naći,molim pomoć,unapred hvala Prijatelju, probaj na e-bay.de ima kolega sa foruma koji donosi tu robu uz proviziju. Drugar je sve za agregat nabavio na taj nacin i isplati se ..samo sto je tamo zastupljeniji XR600R , pa vodi racuna, da ne promasis, jer nema reklamacije. Ja trenutno pakujem jednu 600R Hondu, to je isti agregat...interesuje me gde si nabavljao te nove delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ferroar 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan radi mi lik iz S.Mitrovice koji se zove goran evo ti broj tel.0645365014,lik je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ferroar 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan na takav motor kofer je čudo,a i izvlči ga estetski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...