zlatna kaciga 0 Napisano Decembar 14, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan puno pozdrava od mene,za sve one koji me poznaju hahahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zdravo i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan puno pozdrava od mene,za sve one koji me poznaju hahahaha Dobro-došao a šta je sa nama koji te ne poznaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti kalaisano...MILUN VESNIĆ nam se pridružio...ali ne,on ima platinastu...dijamatsku :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 14, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti kalaisano...MILUN VESNIĆ nam se pridružio...ali ne,on ima platinastu...dijamatsku :D A da nije onda MIKICA VESNIC u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 14, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan a da dodas jos koju pa da te malo upoznaju i oni koji te sada ne znaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Decembar 14, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Ala si se predstavio, svaka ti cast. Svaka ti dala vode iz bokala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kako se zoves,odakle si sta vozis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao, napisi nesto o sebi da ti ne zakljucaju temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...