Milos Bgd 4 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi ovo mogao da mi napravi ? Od aluminijuma ili lima ... ( cena ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Može lim, imam gotov od nekog skutera pa da samo preradiš kacenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Može lim, imam gotov od nekog skutera pa da samo preradiš kacenje? Aj posalji neku sliku i dimenzije da vidim kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan OK, na poslu sam pa cim se dokopam garaže saljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo... izvini na cekanju! Kao sto vidis rastavljivo je,tako da mozes svoje nosace lao da odradis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu, ali ovo nije ono sto meni treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne kupis parce aluminijumskog lima i odneses da ti na waterjet-u iseku onako kako tebi odgovara. Mozda je malo cimanje, ali je zadovoljsvo garantovano vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znas li gde to ima ? Kupicu ja plocu u onom Jeepcomercu. Oni mislim da bi mogli i da mi iseku i saviju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Oni seku, pouzdano znam, samo nije waterjet, nego je neki gas u pitanju, ali tebe to i ne zanima. Samo mislim da ces morati da ides u Jeep preko mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...