Jump to content

Moto Zajednica

mc KIsach crows

Recommended Posts

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

OBAVESTAVAMO CENJENU BAJKERSKU BRACU I LEPE SESTRICE DA mc kisach crows KAO I UVEK DO SADA PONOVO ORGANIZUJE MOTO SUSRET u KISACU 19-20 -21 JUL KOD IGRALISTA U CENTRU NASEG LEPOG SELA NEIZBEZNA DOBRA HRANA PETAK PASULJ A U SUBOTU ZNA SE kISACKA A VEC NADALEKO POZNATA SARMA SA KUPUSOM ILI PAPRIKOM PO VOLJI NARAVNO PUNJENA SA MESOM ZA MUZIKU NEBRINITE IMA DA GRMI UZ OZVUCENJE JAN AUDIO TEEAM ZA SADA SAMO TOLIKO INFORMACIJE SLEDE VAS jANKO AND MC KISACHCROWS

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

OBAVESTAVAMO CENJENU BAJKERSKU BRACU I LEPE SESTRICE DA mc kisach crows KAO I UVEK DO SADA PONOVO ORGANIZUJE MOTO SUSRET u KISACU 19-20 -21 JUL KOD IGRALISTA U CENTRU NASEG LEPOG SELA NEIZBEZNA DOBRA HRANA PETAK PASULJ A U SUBOTU ZNA SE kISACKA A VEC NADALEKO POZNATA SARMA SA KUPUSOM ILI PAPRIKOM PO VOLJI NARAVNO PUNJENA SA MESOM ZA MUZIKU NEBRINITE IMA DA GRMI UZ OZVUCENJE JAN AUDIO TEEAM ZA SADA SAMO TOLIKO INFORMACIJE SLEDE VAS jANKO AND MC KISACHCROWS

I JOS NESTO POSTO OVAJ NAS MOTO SKUP JE SVRSTAN KAO SVECANO OBELEZAVANJE 240 GODINA DOLASKA SLOVAKA NA OVE PROSTORE MOGU SLOBODNO DA NAJAVIM DA CE SKUP BITI INTERNACIONALNOG KARAKTERA POSTO IMAMO INFORMACIJE DA NAM DOLAZE GOSTI-BAJKERI IZ CELE EVROPE GDE ZIVE SLOVACI DOBRO NAM DOSLI JANKO PREDSEDNIK MC KISACH CROWS KISAC

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cbr 500 f

Svaka cast na najavi, naravno da se vidimo ali molim te pisi malim slovima, smatrace neko da vices. Poz do gledanja.

Svaka cast na najavi, naravno da se vidimo ali molim te pisi malim slovima, smatrace neko da vices. Poz do gledanja.

otisla mi tastatura pa me zajebavaju slova ne vicem ni slucajno pozdrav

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: honda cb 500 x

Pozdrav rodila se ideja posto se svi zale na ulaz te se naplacuje te skupo itd dajem predlog za nas skup u Kisacu da se izjasnite sta je bolje planiramo da ulaz na skup bude slobodan nema naplate al medjutim ima jedno u petak pasulj ce se delioti svima koji budu prisutni a u subotu sarma ce se naplacivati 180 din porcija sta kazete mo;lim komentare janko Kisach crows

ako naplacujes sarmu -- ostace ti da je bacis :stabre::neznam:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cbr 500 f

Nemoj ni da razmisljas u tom pravcu, samo cas dobiti komentare onih koji nikad nisu organizovali skup ili ih je neko debelo sponzorisao pa su mogli da naprave da ulaz bude besplatan

pozdrav za sve koji planiraju da dodju u Kisac odmah da napisem ulaz Naplacujemo 300 din po motoru zao mi je al svi su digli ruke od nas mislim na sponzore pa sad dragi moji ako vam nije puno izvolte Kisacke vrane docekace Vas srdacno i za 300 din imacete dva rucka pasulj i sarmu i dorucak u nedelju pa ako je puno sta da vam radim pozdrav Janko MC KISACHCROWS

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Pozdrav rodila se ideja posto se svi zale na ulaz te se naplacuje te skupo itd dajem predlog za nas skup u Kisacu da se izjasnite sta je bolje planiramo da ulaz na skup bude slobodan nema naplate al medjutim ima jedno u petak pasulj ce se delioti svima koji budu prisutni a u subotu sarma ce se naplacivati 180 din porcija sta kazete mo;lim komentare janko Kisach crows

ako naplacujes sarmu -- ostace ti da je bacis :stabre::neznam:

Bolje naplatite ulaz simbolicnih 200 dindzi po motoru nego da se sarma baci. 1zdravo.gif

pozdrav za sve koji planiraju da dodju u Kisac odmah da napisem ulaz Naplacujemo 300 din po motoru zao mi je al svi su digli ruke od nas mislim na sponzore pa sad dragi moji ako vam nije puno izvolte Kisacke vrane docekace Vas srdacno i za 300 din imacete dva rucka pasulj i sarmu i dorucak u nedelju pa ako je puno sta da vam radim pozdrav Janko MC KISACHCROWS

pozdrav za sve koji ce uprkos naplati ulaza ipak doci...ne brinite necemo se uopste opariti bice ako bog da pozitivna nula a ako ne ode po dzepu svakom clanu hvala na razumevanju

pozdrav za sve koji ce uprkos naplati ulaza ipak doci...ne brinite necemo se uopste opariti bice ako bog da pozitivna nula a ako ne ode po dzepu svakom clanu hvala na razumevanju

pozdrav da stavim i zvanicni poziv za sve koji vole da se druze a sarma je tu u blizini

post-9064-0-70865400-1371651649_thumb.jpg

pozdrav da stavim i zvanicni poziv za sve koji vole da se druze a sarma je tu u blizini

ko hoce da plati ulaz na skup 300 din nek izvolte dosta mi je vec nadmudrivanja kome je puno ima dosta skupova gde je ulaz free

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g.

Bio juce (subota)sa drugarima na moto-skupu u Kisacu .Moram da pohvalim Kisach crows na dobroj organizaciji , sasvim pristojnoj svirci bendova i odlicnim

punjenim paprikama. Ovim putem se zahvaljujem ljubaznim domacinima i najavljujem dolazak ponovo u Kisac kad se ukaze prilika. To sto je" inflacija skupova"

u Srbiji( pet za ovaj vikend ) i sto je generalno svuda manja poseta , pitanje je za posebnu diskusiju .

post-14648-0-19799100-1374399706_thumb.jpgpost-14648-0-08175900-1374399736_thumb.jpgpost-14648-0-85309200-1374399756_thumb.jpgpost-14648-0-88888500-1374399783_thumb.jpg

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSF 650 S

To sto je" inflacija skupova"

u Srbiji( pet za ovaj vikend ) i sto je generalno svuda manja poseta , pitanje je za posebnu diskusiju .

Malo vise od 5 skupova je bilo ovaj vikend!

Ada"MC COBRA"

KISACH MC"CROWS"

Negotin MK "Motorhead"

Despotovac MK "Resava"

Srpska Crnja MK "Kumovi"

Vajska "MC Vitezovi"

Curug MC Joker

Ruma MK Falcons

Niksic Adventure Moto Klub

Ruski Krstur "MK Fire Eyes"- Vodova Fest

BIJELJINA "MK BIJELJINA"

Vinkovci MK Vinkovci

Bio juce (subota)sa drugarima na moto-skupu u Kisacu .Moram da pohvalim Kisach crows na dobroj organizaciji , sasvim pristojnoj svirci bendova i odlicnim

punjenim paprikama. Ovim putem se zahvaljujem ljubaznim domacinima i najavljujem dolazak ponovo u Kisac kad se ukaze prilika. To sto je" inflacija skupova"

post-14648-0-19799100-1374399706_thumb.jpgpost-14648-0-08175900-1374399736_thumb.jpgpost-14648-0-85309200-1374399756_thumb.jpgpost-14648-0-88888500-1374399783_thumb.jpg

hvala na lepim recima molim da oprostite za neke greske koje su mozda bile hvala vam na poseti dodjite nam opet Jank i MC KISACHCROWS

• Podržavam 2

• ,, 1032 postova

Bili u subotu. Najeli se preukusne sarme u kampu, ljutih kisackih kobasica na defileu i popili nekoliko piva. Vise nego dovoljno za naplacenih 300 dinara na ulazu. Janko i ekipa su standardno dobri domacini. Veliki pozdrav za Kisac i vidimo se sledecom prilikom! :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja