Vuja 35 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, branik nisam ni video ali mi je nedostatak retrovizora baš zasmetao. Neozbiljno sa moje strane, samo bih se vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ETZ malo podbacio po pitanju cvrstine (jacine) rama, u odnosu na svog predhodnika (TS) koji na istom mestu ima ram sacinjen od dveju paralelnih cevi. Video sam udarenog ts-a sa krivim stapovima ali je ram ostao prav. ??? Sta reci, ;D ;D Ts je TS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ETZ malo podbacio po pitanju cvrstine (jacine) rama, u odnosu na svog predhodnika (TS) koji na istom mestu ima ram sacinjen od dveju paralelnih cevi. Video sam udarenog ts-a sa krivim stapovima ali je ram ostao prav. ??? Sta reci, ;D ;D Ts je TS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 29, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 5, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 25.12.2009 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 5, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 6, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Od kada je ovaj snimak ?? Ovde fali retrovizor isajla za obrt,a ima staklo na desnom prednjem zmigavcu, u odnosu na poslednje fotografije ?? p.s. Od cega ti je kociona posuda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan posuda je od nekog japanca nemam pojma kog ... (tvrda je ko kamen ali koci ubija ;D ;D ) danas je dobio nove plocice, ruckicu sauha, zadnje zmigavce originalne, desni retrovizor... i tako ( sve delove mi je bokilic poslao) ;D ;D ;D a da snimak je od 19.09.2009 ;D ;D sad izgleda ovako odprilike (opran je) ;D ;D ;D ... bez ovih danasnih promena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika mog lepotana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican ti je motor,daj neku sliku Planete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima MZ-a ovaj motor je meni ispunio zivotni san doneo posao u harley davidsonu krajem 90- ih moj prvi rucni rad koji je trajao 3 god ostatak mojih radova mozete videti u garazi tema hromiranje aluminijuma u srbiji! ovim poslom se jos uvek bavim tel 063 80 67 093 Max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan evo jos poneka... planeta je raskopana,i spremam je za restauraciju, kad bude vremena i novaca... a do tada, ova dva lepotana su na meniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima MZ-a ovaj motor je meni ispunio zivotni san doneo posao u harley davidsonu krajem 90- ih moj prvi rucni rad koji je trajao 3 god ostatak mojih radova mozete videti u garazi tema hromiranje aluminijuma u srbiji! ovim poslom se jos uvek bavim tel 063 80 67 093 Max Ova sjajna masina je u mojoj ergeli vec dve godine,iako je promenio nekoliko ,,savesnih,, vlasnika,uspeo sam da ga sredim i sada je u top formi ;D Pozdrav MAX,doci cu sa njim kod tebe u Tattoo studio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posto se javio kolega GMH iz Ajdovscine u Sloveniji da ce doci na nas skup, evo da postavim i slike njegovog MZ-a : Nemojte zameriti coveku za motor sto je malo prasnjav, jer pored njega ima jos motora koje vozi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mate, to je šele lep TS...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2502 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan To neki samo navođeni, bez guvernala! Samo mu ukucaš koordinate i on sam odveze gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan bez kocnice (predje) lanca.... i jos ponesto izgleda je neki savremen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan I sa direktnim ubrizgavanjem,tipa gutljaj mesavine,crevo u usta pa direkt u cilindar,doziras po potrebi ;D ;D ;D Sjajna inovacija zaista a i te koordinate...... ....hhmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih starijih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan ............................... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da stavim moju masinu da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je moja la bella makina! Ovako je izgledao,kazem izgledao jer ga upravo seckam pa kad ga zavrsim postavicu slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je moja la bella makina! Ovako je izgledao,kazem izgledao jer ga upravo seckam pa kad ga zavrsim postavicu slike. Sta pravis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa nadam se da ce ispasti od njega neki solidan custom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 7, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i obavezno da nam spremis izvestaj u slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...