Bornslippy 51 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Trimuph letnja jakna velicina L bukvalno kao nova, juce stigla iz Engleske, ali nazalost meni je mala pa ide na prodaju. Jakna je za coveka do 175 i do 80kg. Ima protektore u rukavima, ramenima i sundjerasti na ledjima. Takodje uz jaknu ide i vetronepropusna postava posto je jakna skroz prozracna i namenjena je za leto.Cena je 75e,a broj telefona je 064/6126288 Igor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 26, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ako je jakna za čoveka do 175 onda to nikako nije L veličina, nego M. Onda mnogi koji nose M neće ni otvoriti ovu temu, a oni koji nose L samo će se razočarati. Ne znam dal sam bio jasan... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze na jakni se lepo vidi velicina koja pise.Da ne bi bilo zabune zato sam i napisao odprilike za kolikog je coveka.Ne mogu da napisem da je jakna M,ako na njoj pise L.Ja sam 182 i 85kg i mogu da je obuucem,ali mi je bas mala.Mozda bi mogao covek i od 180cm,ali da je mrsaviji.Zato sam i napisao do 175cm da posle ne bi bilo problema.Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 27, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si sve pošteno napisao, to je ok. Al kao što si se i ti sam prešao sa tim L , tako će i drugi koji nose L da odustanu. A oni koji nose M, kojima bi stvarno i odgovarala ta jakna možda neće ni otvoriti tvoj oglas jer u naslovu vide L. A inače jakna izgleda baš dobro ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi jakna je odlicna kao nova vredi svaki evro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena 70e ispod toga nece ici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја бих узео, ал бојим се биће ми мала, 180/80 јбг. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne lazemo garant ce biti mala nemere preko 75kg.Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto se ispostavilo da je jakna zenska (ja nisam ni primetio nego covek probao i video da je cibzar sa desne strane)cena ide dole na 55e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...