Ogi bl 42 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo,ležim u sobi i dvoumim se sta da radim. Da skratim malo, nalazim se u Kini i gledao sam njihove skutere i naletio na jednog od 150 ccm za po meni male pare cca 500 USD.Marka je neki sinski car al ne izgleda lose.Posto se ne razumijem nešto pretjerano u motore,molim vas za vaše mišljenje da li se to isplati ili ne i postoje li kakvi servisi u Bosni.Uvoz nebo trebao biti problem jer sam reg i za uvoz motocikla i sl. Www.sinski.com najsličniji je ovom XSJ150T-11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Колико ја капирам, са мотором и трансмисијом не би требало да буде проблема, јер је то 99% 157 QMJ , клон Хондиног GY-6 мотора, који се уграђује у готово 9 од 10 кинеских скутера са 150 кубика. Да ти скутер стоји јер нема делова - тешко да може да се догоди. Е сад, на теби је да оцениш квалитете осталих компоненти, варова на раму, пластичних делова и слично. А потпуно друга прича је папирологија и шта ти треба да би могао да региструјеш скутер. То мораш да сазнаш од људи који се дознају у то. Можеш и да почастиш људе са фото-репортажом из кинеских продавница мотора - нећемо да се бунимо. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio sam,al vjeruj da neću uhvatiti vrijeme jer i sada sam imao samo pola sata da se odlučim posto rade do 8 a ja ne mogu prije da dodjem.A trebao bi u srptembru ponovo da idem i onda možda nešto ozbiljnije napisrm.Al biće i kad dodjem kuci malo utisaka posto SAD nemam vremena.Ode SAD na spavanje prosla ponoć . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...