angelussrb 0 Napisano Mart 22, 2013 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko da je u blizini Padinske skele ili Borče, da može da mi pomogne? Sutra treba da idem da kupim jedan stariji mz etz 250 a nemogu da nadjem prevoz, pa će motor da mi umakne zbog gluposti! Inače motoru fali paljenje i prednja kočnica, pa zato nemogu da ga dovezem. Promenio Mart 22, 2013 član angelussrb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pa skini tockove i uguraj u neki auto ! Ma da , kad mu vec fali to sto rece , ako nije za extremno male novce , mozda bolje i da ti promakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Mart 22, 2013 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa skini tockove i uguraj u neki auto ! Ma da , kad mu vec fali to sto rece , ako nije za extremno male novce , mozda bolje i da ti promakne 60 jura. fali mu paljenjen prednja kocnica sat i zadnje svetlo. to sve nije strasno, i bas bih voleo da ga sredim, ali nemam prevoz. Inace motor je ispravan osim toga sto fali, ima papire. Promenio Mart 22, 2013 član angelussrb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan To je u redu , samo si trebao prvo i da se predstavis ! Na nekim forumima bi te jako naruzili zbog toga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Mart 23, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam, moram to ujutro da zavrsim. A kombinacija za motor propade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...