Alekre 13006 Napisano Mart 21, 2013 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija, Jugovo banja, kao i prosli put Spisak svih grupa koje nastupaju u dva dana: Petak: 1.Alogia 2.Azra tribute 3.Alt Band 4.Next Codex Subota: 1.Alen Islamović(ex BIJELO DUGME ) 2.Gavrilo Princip 3.Alt Band 4.Vatrene Kocije 5.Next Codex Kontakt telefoni: Bubi 064 1234 064 Ivta 064 20 38 501 Rezervacije za smeštaj u hotelu,motelu itd mr. Šuster 063 284 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubaceno u raspored... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!!!!!! Podelio na FB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Alogia!!! Vidimo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Opaa sugradjani nastavljaju tradiciju... lepo, lepo, svaka cast.....ako treba neka pomoc, tu sam (Shuster zna kako da me nadje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kakva koincidencija, počinje dana kad sam rođen, pa još u gradu, u kom sam rođen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva koincidencija, počinje dana kad sam rođen, pa još u gradu, u kom sam rođen Sad znamo ko zove pivo )) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce da ima da se hasa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13006 Napisano April 8, 2013 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U petak je riblja corba, subota pasulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bice odlicno kao i uvek:)Ma pasulj je keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Samo drugarska napomena , očigledno je došlo do greške na plakatu za program moto skupa tako da je lokacija ''Jugovo banja'' pogrešno locirana. Za dolaske iz pravca Niša obilaznicom ka Smederevu ''Jugovo banja'' se nalazi sa desne strane ka Smederevu ( levo je Orešac i put ka Beogradu. Pozdrav od Koče ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Koco na ispravci,inace ulaz za motoriste je 500 dinara ....petak za pesake 200 a subota 300 dinara,sto se tice smestaja obratite se meni jer ima luksuznih apartmana i hostela a krevet je samo 1000 din ,naravno postoje i obezbedjeni parkinzi za nase ljubimce. Ko je bio nekad kod nas zna kako mi to pravimo a ko nije bio neka se provoza da vidi prelepu lokaciju na obali dunava i kvalitetan program.....dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se boze zdravlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan po meni bajkeri bi trebali da plate 300 a pesaci po 500.ali ne bitno je ... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka u petak ce karta za pesake biti 150 din a ostale karte istog iznosa evo i satnice svirke...Konačna satnica svirki Petak: 1.NEXT CODEX 18-20h 2.TRIBUTE TO AZRA 20-22h 3.ALOGIA 22-00h 4.ALT BAND 00-02h Subota: SVIRKE POČINJU ODMAH NAKON BAJKERSKIH IGARA I TRAJU DO DUGO U NOĆ. DOBAR PROVOD UZ PUNO DOBRIH SVIRKI UZ ALT BAND,NEXT CODEX,ENJOY SARMA,VATRENE KOČIJE I NARAVNO SVIRKE VEČERI ALEN ISLAMOVIĆ(BJELO DUGME) 22h DOBRO DOŠLI SESTRE I BRAĆO BAJKERI I SVI KOJI ŽELE DA PROVEDU NEZABORAVAN VIKEND UZ DOBRO DRUŽENJE I DOBRE SVIRKE. Vaš Moto Klub EXTREM 003 JOŠ MALO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Od smestaja ima Hotela i Hostela cene 500-1000 din krevet i obezbedjeni parkinzi,za to se mozete javiti na 063284250 i 0644754172 Shuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 500 dinara po motoru ili po osobi (na motoru)???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Jugovo banja,lepo mesto za skup,nadam se da nije poplavljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 26, 2013 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan 500 dinara po motoru ili po osobi (na motoru)???? Po motoru druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Samo drugarska napomena , očigledno je došlo do greške na plakatu za program moto skupa tako da je lokacija ''Jugovo banja'' pogrešno locirana. Za dolaske iz pravca Niša obilaznicom ka Smederevu ''Jugovo banja'' se nalazi sa desne strane ka Smederevu ( levo je Orešac i put ka Beogradu. Pozdrav od Koče ! Omašili su za bar 2km, možda i tri. kada se spusti sa tog novog puta ide se desno i ne može da se omaši pošto taj put je glavni do Smedereva, a lokacija moto skupa je isto krajnje uočljiva. ako neko slučajno promaši slobodno neka produži do oftamologa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 26, 2013 (promenjeno) oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan btw, ako neko koristi GPS neka ukuca Goranska ulica pošto je to ta, jedino što ne znam koji je to broj, mislim da je 142 na primer. edit: da ne bude zabune i da se neko ne istripuje da ložim ljude, moja vikendica je u 136 Promenio April 26, 2013 član fruitcake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan LA-Moto Lazarevac dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...