zli 412 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan posto imam poverenje u clanstvo, resih da se oglasim ovde prvo...nudite nesto... crko je postojeci, ako mi cena bude odgovarala uzecu. i jos jedno, nemojte da mi nudite lap-topove koji izgledaju kao da je tenak presao preko njih, sluzbene i slicne skalamerije...razumemo se. kontakt pp ili u temi. hvala na paznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 20, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...mo/page__st__40 pogledaj post 42, to su jedine slike od njega, nema ni jednu ogrebotinu............original vista sa serijskim brojem........... specifikacije: http://mobile-comput...g50mn-n50915965 Acer Aspire 7735ZG + original acer torba za njea + Acer miš + original kutija + original softver znam koliko sam ga platio, znam koliko vredi sada, a pošto (po tvom opisu) si na budžetu ponudi cifru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan taj me naziv i puno slova i brojki u imenu, asocira na ono "kume, pa gde taj najskuplji"... koliko ga cenis mozes na pp da me obavestis (ako oces )... pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan taj me naziv i puno slova i brojki u imenu, asocira na ono "kume, pa gde taj najskuplji"... ne kapiram 240eur sa svim navedenim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan opusteno...zezam se... jel nije u garanciji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem na saradnji... lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...