SpaleKG 298 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navedenu kacigu. Kupio sam je ovde na forumu i kasnije kupio i crni vizir (takodje na forumu). Kaciga je kao nova, unutrasnjost se vadi u potpunosti ( i pere ). Velicina "L". Kaciga je najudobnija koju sam ikada imao, mada se ne moze reci da je tiha kaciga. Kupio sam je zbog zanimljive grafike ali zbog veceg broja kaciga koje imam nosio sam je svega 5-6 puta. Sada vozim kruzer, pa mi nikako ne odgovara. Slika je sa net-a, slikacu moju uskoro, mada nema razlike. Kaciga + dodatni vizir = 100 Eura. tel:065/301-2900 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako na tom standardnom viziru ima priprema za pinlock, zainteresovan sam samo za njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima, eto i slika, stanje se vidi. Ne znam samo koliko bih ga cenio i nezgodno je sto bi na kacigi ostao samo crni vizir sa kojim ne moze da se vozi nocu. Pusti mi PP - koja cena za vizir pa mozda kacigu ostavim za neku trampu kasnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kacige, zaboravio sam da slikam unutrasnjost, bice kasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i unutrasnjost. Sad samo neko da kupi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...