amstel 17 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da li neko zna nekoga ko ima slupanog daltona, treba mi zadnji kraj, blatobran i niklovani nosac blatobrana kao na slici, nov polovan izgreban nije bitno ja cu to svakako farbati, ako neko ima ili zna nekoga ko ima neka ubaci neki telefon moze i pp............... moze kes moze zamena.....kako bilo. Ja imam raptora a u njega zadnji blatobran ima rep i nosac je drugaciji menjao bih jer mi se vise svidja ovo na Daltonu, moze zamena za moj nosac i blatobran ili nesto drugo sa mojih oglasa ima toga jos ali nisam postavio na oglase, da ne davim moze svaka kombinacija, pozz. Mada svi znate kako izgleda postavicu slike, mozda se nekom ko ima daltona vise svidja blatobran sa repom pa se dogovorimo ili bilo koja druga kombinacija. Ako je neko za neku kombinaciju ili kes neka nazove ili posalje poruku.....062301184. Moj blatobran i nosac su kao novi vidi se na slici...........pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nesto mnogo menjas na njemu.?.Sala. Jel su to original auspusi ( topovi ) na njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si brate svasta sam nakupovao ali pola toga nemogu postaviti jer ce mi praviti problem sa radam motora, npr. kupio sam filter za vazduh od yamahe (sa slike) ali rece mi kolega da ce biti problem uskladiti vazduh koji prima taj filter i dizne na karburatoru tako da moram vratiti staru kutiju ispod sedista. Topovi su njegovi ali ako mi majstor dozvoli i njih cu zameniti jer sam kupio slip on (otvorene).........jbg. neka se nesto radi, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne moras nista ne menjaj to je moja preporuka.A ako nesto vec menjas onda ovaj prodaj i uzmi jaci-veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Brate, ja imam 57 godina, za moje godine i koliko se vozim ovaj je idealan, prosle godine kolega mi je ostavio suzukija 1100 ccm super sport, vozao sam se jedno mesec dana i zvao ga da dodje po njega, nije to vise za mene, ja kad sidjem sa tog motora posle voznje osecam se kao da sam iscepao tri metra drva, da sam mladji jedno 10 godina u redu ali voziti takav motor 100/h je pacenje i za motor i za vozaca, meni je bolje ovako do stotke i uzivaj........ A sto se tice prepravki to mi je u krvi, pre jedno 30 godina u Bosni u N.Travniku kupio sam prvi motor ( to je prvi motor koji se provozao u N.Travniku), motor sam kupio nov iz radnje jawa 350 kalifornija u roku od par dana ja sam rastavio nov motor promenio pola motora , prefarbao ga ......sta cu takav sam, nekad se zapitam sta mi je bitnije da se vozam ili da cackam oko motora, jbg. brate ja te udavi, aj zdravo........ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Brate samo jos ovo, kad ga zavrsim ti prvi dobijas slike, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А да сам моделираш и направиш од епоксија и стаклених влакана? Ем ће да буде по мери, ем ћеш моћи да се похвалиш да си сам то направио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam resio da izgleda kao na slici ( zadnj kraj) i bice sigurno pa makar ga sam sekao ...............nadam se da se vlasnik ovog motora nece ljutiti sto mu kradem ideje.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...