Djusi_998 458 Napisano Decembar 13, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema druže, drago je meni da si ti znao gdje da tražiš... A samo da sune neko sunce, možda ti doletim do Pančeva da vidim tvoga Dukca... Ako pristaješ... A za bimotu ćemo lako? Koja je u pitanju? Suzuki ili Yamaha? Pristajem, nema nikakve frke. Sto se Bimote tice ... Zar je bitno koja je ? Bitno je zezanje ! ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene obrtomer ne "kuca" u krug, znaci, nema kvarova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Decembar 13, 2007 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se najcesce ovaj problem dogadja ;D Blago tebi.Meni nije najcesce nego stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 13, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene obrtomer ne "kuca" u krug, znaci, nema kvarova ;D :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...