dimac 987 40 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sad gledam u http://www.mimoto.co.yu/MiMoto_Site_Srp.html Ninju 250 cena mu je sa PDV-om 3560e. Ako neko hoce da naruci ubistvo uradicu to za 1800e, toliko bi mi trebalo kad bi prodao YBR-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Strasan motor, ali bilo je vec reci o njemu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11493.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da je bio ali do sada mu nisam znao cenu, zato sam ga i postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sad gledam u http://www.mimoto.co.yu/MiMoto_Site_Srp.html Ninju 250 cena mu je sa PDV-om 3560e. Ako neko hoce da naruci ubistvo uradicu to za 1800e, toliko bi mi trebalo kad bi prodao YBR-a ;D - Mozemo da se dogovorimo...- :D Sala, Motor je super, ali, nekako je zadnja guma "tanka", bar na slici. PS. Pogledajte KLX450R BRUUKA. Hard(core) enduro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem zadnja guma, moze da se stavi malo sira. Sve u svemu ja sam zaprepascen :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dimac, imas dve varijante banka ili zelenasi ;D ;D ;D U svakom slucaju ce te odrati :o :o Ugrubo oko 14.000 dindzi rata na dve godine ;D Ako uspes da izmuljas auto kredit, jer kes ne daju na duze od dve, moze rata da bude i ispod 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije guma su: 110/70-17prednja i 130/70-17 zadnja.Al ne mogu da shvatim da je ta famozna debljuna zadnje gume toliko bitna...Motor je prelep, nije mi jasno da nekome to prvo upadne u oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije guma su: 110/70-17prednja i 130/70-17 zadnja.Al ne mogu da shvatim da je ta famozna debljuna zadnje gume toliko bitna...Motor je prelep, nije mi jasno da nekome to prvo upadne u oci. Ma super je motor, ali je po mom ukusu , zadnja guma tanka, mozda nije uzivo, al na slici je mala u poredjenju sa oklopom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije uska, taman je. Za njegovu snagu je super, a gledao sam neke snimke kako se obara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...