Jump to content

Moto Zajednica

U vezi registracije

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

Pozz svima, moje ime je Jan, dolazim iz Padine u Vojvodini.

E ovako, imam par problema, zanima me da li mogu da registrujem Full Cross motor, da li policija mi moze nesto ako npr ( motor vozim samo zemljanim putevima, tj po njivama ) ili ako motor stavim u auto prikolicu i odvedem na zemljani put???

Hvala, za sad toliko... :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• moto merkat °°, 4898 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Pozdrav Jan,e ovako da bi registrovao Full Cross moras imati osvetljenje komplet(pozicija,stop,svet. za tablicu zmigavce ...) to je sto se tice tehnickog pregleda a sto se tice voznje po njivama teoretski bi trebalo,motor mora biti reg. dabi se kretao "putem rezervisan za saobracaj motornih vozila" a zemljani put i njive to nisu,znaci motor na prikolicu (registrovanu,po novom ima svoju tablicu i polisu) pa ga "iskipujes" negde na njivu i gaaas!!! :moto3: pozzz

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Ja tebe ništa ne razumem.

Ok - nije baš ništa

Pozdrav Jan,e ovako da bi registrovao Full Cross moras imati osvetljenje komplet(pozicija,stop,svet. za tablicu zmigavce ...) to je sto se tice tehnickog pregleda

a sto se tice voznje po njivama teoretski bi trebalo,motor mora biti reg. dabi se kretao "putem rezervisan za saobracaj motornih vozila" a zemljani put i njive to nisu,znaci motor na prikolicu (registrovanu,po novom ima svoju tablicu i polisu) pa ga "iskipujes" negde na njivu i gaaas!!! :moto3: pozzz

Htede reći "ne bi trebalo" da bude registrovan?

Nejasno si napisao - poenta:

po neasfaltiranim puitevima koji nisu definisani kao saobraćajnice možeš da voziš neregistrovan motor.

Ja sam pre par godina na Zlataru vozio nekim zemljanim putevima za koje verujem da se zvanično vode kao saobraćajnice, i mislim da bi tu teoretski panduri mogli da ti pišu kaznu, ali verovatnoća da se i ti i oni na takvim putevima nađete u isto vreme je manja nego da Karleuša otpeva pesmu uživo i da dobije aplauz....

@boyka94

Za njive definitivno nemaš brige.

Neka me neko ispravi?

• moto merkat °°, 4898 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

U pravu si,nejasno sam napisao misleci "teoretski bi trebalo da se bez problema vozis zemljanim putevima" sorry!!! :(

• U prolazu, 7 postova

Hvala svima na odgovere e sad imam jos jedno pitanje. :D

Nzm nisam stigao da pogledam sve Topic-e a i ako ima u vezi polaganje vozackih dozovla, cena i koliko vremena mi treba da izdvojim za to, ako neko moze da mi pojasni ovaj novi zakon, posto slabo ga razumem, a nema bas puno informacija za cene polganje, itd...

I btw nemam nista polozeno, moji nisu bilo kod para tj keva, a sad kad sam poceo da radim uhvatio me ovaj zakon :@

Vozio sam apn 6 po selu, hvala bogu da znam gde stoje i kad, pa me nisu ni jednom zaustavili.... :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja