boyka94 0 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, moje ime je Jan, dolazim iz Padine u Vojvodini. E ovako, imam par problema, zanima me da li mogu da registrujem Full Cross motor, da li policija mi moze nesto ako npr ( motor vozim samo zemljanim putevima, tj po njivama ) ili ako motor stavim u auto prikolicu i odvedem na zemljani put??? Hvala, za sad toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14395 Napisano Mart 8, 2013 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jan,e ovako da bi registrovao Full Cross moras imati osvetljenje komplet(pozicija,stop,svet. za tablicu zmigavce ...) to je sto se tice tehnickog pregleda a sto se tice voznje po njivama teoretski bi trebalo,motor mora biti reg. dabi se kretao "putem rezervisan za saobracaj motornih vozila" a zemljani put i njive to nisu,znaci motor na prikolicu (registrovanu,po novom ima svoju tablicu i polisu) pa ga "iskipujes" negde na njivu i gaaas!!! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tebe ništa ne razumem. Ok - nije baš ništa Pozdrav Jan,e ovako da bi registrovao Full Cross moras imati osvetljenje komplet(pozicija,stop,svet. za tablicu zmigavce ...) to je sto se tice tehnickog pregleda a sto se tice voznje po njivama teoretski bi trebalo,motor mora biti reg. dabi se kretao "putem rezervisan za saobracaj motornih vozila" a zemljani put i njive to nisu,znaci motor na prikolicu (registrovanu,po novom ima svoju tablicu i polisu) pa ga "iskipujes" negde na njivu i gaaas!!! pozzz Htede reći "ne bi trebalo" da bude registrovan? Nejasno si napisao - poenta: po neasfaltiranim puitevima koji nisu definisani kao saobraćajnice možeš da voziš neregistrovan motor. Ja sam pre par godina na Zlataru vozio nekim zemljanim putevima za koje verujem da se zvanično vode kao saobraćajnice, i mislim da bi tu teoretski panduri mogli da ti pišu kaznu, ali verovatnoća da se i ti i oni na takvim putevima nađete u isto vreme je manja nego da Karleuša otpeva pesmu uživo i da dobije aplauz.... @boyka94 Za njive definitivno nemaš brige. Neka me neko ispravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14395 Napisano Mart 9, 2013 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,nejasno sam napisao misleci "teoretski bi trebalo da se bez problema vozis zemljanim putevima" sorry!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyka94 0 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovere e sad imam jos jedno pitanje. Nzm nisam stigao da pogledam sve Topic-e a i ako ima u vezi polaganje vozackih dozovla, cena i koliko vremena mi treba da izdvojim za to, ako neko moze da mi pojasni ovaj novi zakon, posto slabo ga razumem, a nema bas puno informacija za cene polganje, itd... I btw nemam nista polozeno, moji nisu bilo kod para tj keva, a sad kad sam poceo da radim uhvatio me ovaj zakon :@ Vozio sam apn 6 po selu, hvala bogu da znam gde stoje i kad, pa me nisu ni jednom zaustavili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...