sskodric 1 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me jel ima neko ili da mi kaze gde da se kupi slavina od rezervoara za GPZ 500S, tj otisla mu je gumena membrana unutra pa mi to treba. Unapred hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 7, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dodaj S u naslov teme... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sskodric 1 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Dodao, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Mart 7, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kupiš set za reparaciju, nešto oko 17 eura i zameniš. Imam jednu lošu membranu i nikako da je odnesem kod Vidika da vidi da li može da je napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidik membrane. Ja sam uspeo uz nesebičnu pomoć da sredim moju slavinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 7, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti cela slavina nego set za reparaciju i zamenis. Ja sam vec to radio 3 puta, boljka na gpz-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nije boljka na GPZu nego svi uzimamo krš setove za reparaciju iz Louis-a i sličnih firmi, koji koštaju manje nego sama membrana(orginal Kawasaki). A na svim motorima je fabrička membrana izgurala barem 10 godina, a ove iz Louis-a jedva sastave tri sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 8, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam ni gde ima da se uzme originalna a na ovoj iz Louisa pise da je iz Japana, barem sam ja takvu dobio. Prvu put sam slao na reparaciju u kawasaki servis i nije izgurala ni jednu sezonu. Toliko o ovlascenom servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...