daywalker 183 Napisano Mart 8, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Данкан 01 326400 923937 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 8, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan IMEI 013264009239374 Serial number DQJJ9560DP0N Model iPhone 4 (8GB) Activated Yes Telephone Technical Support Expired Repairs and Service Coverage 20.09.2013-garancija vazi do Purchase Date 20.09.2012-datm aktivacije/Datum kupovine Contract Until 20.09.2014 Blacklist Japan Networks No Blacklist Telenor(Sweden) No Carrier Buy carrier check! SIM lock Unknown da li je simfree, ne mogu da proverim, pao je server za proveru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 8, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ja sam gledao, cudno da izbacuje da je unlock unknown.... Sve jedno, da li radi na nasoj mrezi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 9, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu, i šta sad, jel original ili oridjinale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 9, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Људи наравно да ради! Хоћеш да ти кажем што ниси могао да видиш да ли је слободан? Мора друже да буде у њему картица а ја сам моју извадио и он сад стоји без картице! Немогу да верујем да више нико неверује на реч... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Људи наравно да ради! Хоћеш да ти кажем што ниси могао да видиш да ли је слободан? Мора друже да буде у њему картица а ја сам моју извадио и он сад стоји без картице! Немогу да верујем да више нико неверује на реч... Jbg. Nisi ti kriv naravno. Ljudi su se nagledali svega i svacega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 9, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа да је тако... Ја сам изгледа имао увек неку луду срећу те никад нисам имао проблема са купљеним стварима. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Mart 9, 2013 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne verujem sta ljudi rade i pisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 9, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan meni nije jasno o čemu se ovde radi :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 10, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj telefon je orginal i star je 7meseci (seriski broj ne moze da laze kod apple-a) Ja bih ga prvi kupio da vec nemam iphon-e. Inace sa update-om na 6.1.2 baterija drzi kao nenormalna, cak i do 3 dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 10, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Јбг онда сам се зезнуо за месец дана... Ја стварно небих могао да зезнем никога са овог форума,ваљда зато што већ три године читам о овим људима....па имам утисак да се лично веома добро знамо. Телефон је стварно као нов и да га било ко од вас држи у руци имао би такво мишљење. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 10, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan StefiVa Хвала друже.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 11, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon sutra putuje kolegi Ranku... Neka te druze sluzi u sreci i zdravlju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 13, 2013 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem drugari... osim hvala sto ste bili spori i neodlucni LM, sa Nesom sam se brzo dogovorio porukama, ustanovili da cigle i cepanice ipak idu postom negde drugo, da placanje u nevidljivim parama i na dodjem ti juce i platice ti bog, nije odlika normalnih i postenih ljudi... Danas stigao telefon, sta reci osim da je nov... ali bukvalno... neki kazu super cena, neki kazu mnogo skupo ... ja mislim bas onako kako meni a i Nesi odgovara... Eto... praticu i dalje oglase razno a kad vidim da Nesa nesto prodaje kupujem bez da razmisljam da li je nesto suprotno od onoga sto je rekao... Svaka preporuka za kolegu bajkera !!! Uzdravlje Neso i ciste puteve bez murije ti zelim PS> jedino je sranje sto sam zeni kupio ovo cudo tehnike i sto znam da ce da je koristi samo za telefoniranje... ok valjda je i za to prvobitno napravljen 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 13, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakvog coveka nema sta da se kaze osim SVAKA CAST !!!! Ako te ikada put navede u moje krajeve ili ti bilo sta zatreba....zovi, javi se! Veliki pozdrav!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Људи наравно да ради! Хоћеш да ти кажем што ниси могао да видиш да ли је слободан? Мора друже да буде у њему картица а ја сам моју извадио и он сад стоји без картице! Немогу да верујем да више нико неверује на реч... Jbg. Nisi ti kriv naravno. Ljudi su se nagledali svega i svacega. Ja i dalje ne mogu da verujem...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...