doda 126 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se Hornet 900 i sve ide u prilog kupovini istog, sem toga sto nema masku i kakvu-takvu zastitu od vetra. Da li neko ima iskustva sa vizirima (MRA,PUIG,itd) i to sa visokim i stelujucim koji su recimo u Luisovom katalogu? Da li se to pri vecim brzinama krivi,leluja, posto mi oni pricvrscivaci za motor ne izgledaju pouzdano ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se Hornet 900 i sve ide u prilog kupovini istog, sem toga sto nema masku i kakvu-takvu zastitu od vetra. Da li neko ima iskustva sa vizirima (MRA,PUIG,itd) i to sa visokim i stelujucim koji su recimo u Luisovom katalogu? Da li se to pri vecim brzinama krivi,leluja, posto mi oni pricvrscivaci za motor ne izgledaju pouzdano ?? ja sam imao FZ6N, i original Yamaha vizir, vozio do 180 km/h, i nema nikakvih nepoželjnih pojava.. moj drugar ima horneta 900 sa givi vizirom, kaže da ga je vozio preko 220, čak mu je i napukao nosač kofera od brzine, a na vizir se nije žalio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Decembar 24, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan kupi S ako neces da ti duvka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...