Marphi 1138 Napisano Mart 4, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nove tj ne koriscene kozne pantalone iz inostranstva medjutim one su meni velike pa bi ih rado prodao ili menjao za neke manje,kozne ili gorotex.... Na etiketi pise broj: D 64 /UK 46,izmerio sam zidarskim metrom obim struka, 109cm a i duzina nogavice je toliko...Imaju i protektore na kolenima a na kukovima je kao duplirana koza...Nigde nisu ostecene,svi rajfeslusi ispravni,pantalone nisu nosene cak na sebi imaju i neku etiketu... Evo slika... na zadnjoj strani tj kod listova je neki materijal kao gorotex,vidi se na slikama... Ovo su protektori koji idu na kolena... druga strana protektora Ima i rajfeslus za kacenje jakne... dogovor oko zamene ili cena:70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Koja velicina ti treba.Tvoje mi odgovaraju. Ja imam troje gorotex koje su mi postale tesne zbog stomaka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ja imam skoro iste takve kozne pantalone moje su RABERG i broj 40..prodaj te kolegi a ja cu tebi ove moje .pa ako te zanima javi dacu ti moje za 50e,nemam protektore...pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 4, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja velicina ti treba.Tvoje mi odgovaraju. Ja imam troje gorotex koje su mi postale tesne zbog stomaka. Gorotex bi mi vise odgovarale...a potrebno mi je za obim struka oko 105cm (zidarskih tj mereno zidarskim metrom),ako imas nesto tako,javi mi pa cu ti poslati mail na koji da mi posaljes slike.Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 4, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam skoro iste takve kozne pantalone moje su RABERG i broj 40..prodaj te kolegi a ja cu tebi ove moje .pa ako te zanima javi dacu ti moje za 50e,nemam protektore...pozzz OK,hvala na ponudi,videcemo kako se odvija situacija,ali imacu na umu i tvoju ponudu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan I tebi su uske u struku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 4, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda znaci nista od menjanja...Steta... Jedino ako si zainteresovan onda za kupovinu...Mozda bi mogla da dodje neka manja korekcija cene za ozbiljne kupce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ja imam skoro iste takve kozne pantalone moje su RABERG i broj 40..prodaj te kolegi a ja cu tebi ove moje .pa ako te zanima javi dacu ti moje za 50e,nemam protektore...pozzz OK,hvala na ponudi,videcemo kako se odvija situacija,ali imacu na umu i tvoju ponudu. auu brale pa i ove cu ti male ako ti treba oko 105cmm..ove imaju oko 95koliko se secam hahaahha...tebi treba onda broj 45 meni ove male pa sma kupio 42 iste takve i taman ih zakopcam skoro pa knap... sretno da nadjes odgovarajuce....pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 4, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne moze kod mene nista jednostavno... valjda cu uspeti da nadjem nesto odgovarajuce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 14, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate, moze kljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...