Ivan@Ö 62 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Do budve sam sigurno, tamo sam odrasta... Stizem sa ekipom u Podkosljun krajem juna, oma posle skupa u KM! Ko hoce ceradu neka vice, da je ne nosim za dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Do budve sam sigurno, tamo sam odrasta... Stizem sa ekipom u Podkosljun krajem juna, oma posle skupa u KM! Ko hoce ceradu neka vice, da je ne nosim za dzabe... Онда се гледамо.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Do budve sam sigurno, tamo sam odrasta... Stizem sa ekipom u Podkosljun krajem juna, oma posle skupa u KM! Ko hoce ceradu neka vice, da je ne nosim za dzabe... Ponesi je, uzimam je ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Boro, videh tek juce tvoj mail (mozes da zamislis kakva je bila svadba onda)... Izvini, zao mi je za ceradu, trebali smo odmah da je probamo. A sto se mene tice, mozes i duplo da je prodas, to uopste ne treba da te brine. Nadam se da ces naci nekoga da je udomis makar po ceni, posto je cena stvarno ok. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Boro, videh tek juce tvoj mail (mozes da zamislis kakva je bila svadba onda)... Izvini, zao mi je za ceradu, trebali smo odmah da je probamo. A sto se mene tice, mozes i duplo da je prodas, to uopste ne treba da te brine. Nadam se da ces naci nekoga da je udomis makar po ceni, posto je cena stvarno ok. Pozdrav Otisla je po istoj ceni, u roku od 15 min, kad sam postavio oglas Cujemo se u junu, javi se kada dodjes! Pooz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Super, drago mi je da se nisi previse zajebavao sa tim. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...