Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 3, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok, kada sam menjao ulje pred sezonu ucinilo mi se da smrdi na benzin, pomislih mozda nije menjano dugo, pa je tako... Medjutim od pre par dana mi se lampica za rezervu ne gasi (iako je pun rezervoar) i cini mi se da se podigao nivo ulja. Jel ima neko ideju? Da napomenem da motor najnormalnije pali, ide kako treba, radi mirno u leru, ne pokazuje nikakve znake bolesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 3, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam isti problem na apriliji atlantic, kod mene se to desava jer termostat ne dize dovoljno temp, pa daje informaciju racunaru da treba da u mesavini bude vise goriva , pa dolazi do prelivanja goriva, i vracanja istiog u karter, pa onda ima "vise"ulja koje smrdi na gorivo.......narucio sam termostat, cekam da stigne.... e sad nisam siguran da da je to isto tebi, ali vredi proveriti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan nije to - posto ivanov nije "vodenjak"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 3, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sada vidim da pise da je motor R1100R, to se slucajno desilo, verovatno sam stavio u pogresan podforum, inace je RS u pitanju, mada agregat je isti... Probacu da ispustim sutra malo ulja da bude skoro prazan prozor pa da mogu bolje da pratim situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da ti nije procurio, regulator pritiska goriva.Kad motor ne radi,gorivo, kroz vakum crevo, pored otvorenih ventila,ulazi u cilinder po u karter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 4, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da proverim, jel ima neko crevo na koje bi trebalo da kaplje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se kako to izgleda kod tvog bmw-a.Ali regulator pritiska je u okviru, sine za distribuciju goriva.Jednim crevom ili mozda jednom cevkom, je povezan, sa usisom vazduha.U toj cevi se stvara vakum, i ona mora da bude suva. To je samo jedna mogucnost, koja se meni desila, na bmw r1100 gs,pre vise godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan nije to - posto ivanov nije "vodenjak"... u pravu si...kod ivana bi moglo biti recimo pokvaren senzor temperature vazduha ili senzor temperature motora....u oba slučajeva če biti mešavina "prebogata"....ali termostat za vodu sigurno nije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Druže, proveri brizgaljke.....jedna brizgaljka ti ne zatvara dobro (verovatno su na njoj naslage) i preko nje i preko ventila se benzin sliva u karter.....brizgaljka (ajnšpric) koja je montirana na telu usisa ima spreda osigurač koji izvadiš i lepo je izvučeš van (PAZI na O-ring da ga ne izgubiš!!!). brizgaljka MORA da drži zatvoreno čak i kad daš kontakt (neki softweri su bili podešeni da je pri davanju kontakta samo štrcnulo gorivo kroz brizgaljku radi lakšeg paljenja.....) Inače regulator pritiska ti je mehanski i in samo izjednačava pritisak između brizgaljki i vrača višak goriva nazad u rezervoar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 5, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci izvadim ih napolje i drzim u ruci, dam kontakt i vidim da li cure. Ako cure onda ultrazvuk? Ako to ne upali onda menjanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Znaci izvadim ih napolje i drzim u ruci, dam kontakt i vidim da li cure. Ako cure onda ultrazvuk? Ako to ne upali onda menjanje? ne, samo jih izvadiš napolje i posmatraj da li cure....bez kontakta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 5, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala probacu danas pa javljam sta je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 5, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo skinuo sam brizgaljke i naravno leva curi, tj. formira kapljicu u minuti. Tom progresijom treba otprilike 25 dana da stoji da bi spustio litru benzina u karter... nije naivno , a racunica na nivou. Vidim da cu morati i ulje da menjam opet, a tek sto sam ga promenio. Smrdi na gorivo kada pomirisem cilindar gde se nalazi cep. Zali Boze ulja... Sta mi je ciniti? Ultrazvuk? I sta treba da nosim na ciscenje, celu tu budzu, samo skinem drzac i kabl za struju i gorivo? Jel kabl za gorivo ima neki ventil koji drzi gorivo ili kada izvucem seger, mogu da ocekujem da ce me zapisati gorivom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo skinuo sam brizgaljke i naravno leva curi, tj. formira kapljicu u minuti. Tom progresijom treba otprilike 25 dana da stoji da bi spustio litru benzina u karter... nije naivno , a racunica na nivou. Vidim da cu morati i ulje da menjam opet, a tek sto sam ga promenio. Smrdi na gorivo kada pomirisem cilindar gde se nalazi cep. Zali Boze ulja... Sta mi je ciniti? Ultrazvuk? I sta treba da nosim na ciscenje, celu tu budzu, samo skinem drzac i kabl za struju i gorivo? Jel kabl za gorivo ima neki ventil koji drzi gorivo ili kada izvucem seger, mogu da ocekujem da ce me zapisati gorivom? ajmo ovako.....na čiščenje nosiš samo brizgaljku.....kabl za gorivo NEMA ventil, tako da preporučujem prvo skidanje rezervoara, pa tek onda skidanje brizgaljke.... i da počneš da voziš to čudo....naslage se skupile od prevelikog stajanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...