Srki666 1 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo..vozim kawasaki zx6r njinju pa me interesuje koje ulje da sipam u njega..trenutno je castrol 10 40 i bas nisam zadovoljan... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo forum, ovde je vec postalo opasno pitati za ulje jer se o tome pisaloooooo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano Mart 2, 2013 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Silkolene ili Motul ako imas kintu, moze i Motorex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano Mart 2, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @srki666 Ko je ovde vec neko vreme mogao je nesto i da nauci od silnog pisanja i to od ljudi koji se profesionalno bave ovom problematikom. Malo prosaraj i naci ces detaljna objasnjenja...ona prava...koja nisu vezana samo za marku ulja, vec za ono sto je zaista unutra... ...i kada si vec napisao ove reci, kazi bar zasto nisi zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u zx6r 98 god. sipao motul 5100 I da napomenem motor sam uvezao iz nemacke sa 26.000 km pravih a prodao sam ga sa 65.000 km. Kako je radio prvog dana kada sam ga uzeo radi i danas,ne trosi nista ulja. Prodao sam ga drugaru sad na satu ima oko 75.000 km. Ni on ni ja nismo imali kvarova,sve funkcionise besprekorno. Ulje sam menjao na 5 hiljada kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki666 1 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala drustvo...danas sam kupio motul 5100 15W50 polusintetiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje koje ulje da sipam u zx6r 2000.godiste ? Sintetiku ili polu, uzeo bih motul, 300v ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saletea 0 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisi objasnio zasto nisi zadovoljan uljem? Zbog potrosnje ili slicno!! I dali je moguce da bas nista ulja ne potrosi na toj km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...