MZ 80 Napisano Avgust 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Uaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehe bas si me nasmejao knjizica je bas lepa, ima emotivnu i istorijsku vrednost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Biće skenirana,a potom uramljena. Kao arhivska vrednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, King, ja odavno vidim način kako bi svojim izuzetnim sposobnostima dao značajan doprinos našoj maloj zajednici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i obećao.Knjižica skenirana i postavljena na Rpidshare.Pa ako neko hoće da je ima,može da je prevuče sa ove lokacije: http://rapidshare.com/files/413463241/Fabriclo_uputstvo_MZ_250.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i obećao.Knjižica skenirana i postavljena na Rpidshare.Pa ako neko hoće da je ima,može da je prevuče sa ove lokacije: http://rapidshare.com/files/413463241/Fabriclo_uputstvo_MZ_250.pdf Ako želiš i dozvoljavaš mogu staviti i ovaj file na svoj togs.biz server? Mnogi nemaju RS account, a i Rapidshare briše fileove nakon nekog vremena neaktivnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako želiš i dozvoljavaš mogu staviti i ovaj file na svoj togs.biz server? Mnogi nemaju RS account, a i Rapidshare briše fileove nakon nekog vremena neaktivnosti... Svakak,želim i dozvoljavam.Drago mi je što si to predložio. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Svakak,želim i dozvoljavam.Drago mi je što si to predložio. Pozdrav Evo: http://togs.biz/josip/manuali/mz/ETZ250IFAHrv/Fabriclo_uputstvo_MZ_250.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobacks 0 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: MZ 150 ETZ i Pegeut Speed Fight2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz drustvo nov sam ovde skoro sam od tasta uzeo mz 150 ETZ koji je stojao u garazi 7-8 god i kako ja nista neznam oko njega bilo bi super ako bi neko imao neko servisno upustvo ili neki sajt da mi pokaze odakle bih skinuo upustvo da bih ga mogao vratiti u zivot.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz drustvo nov sam ovde skoro sam od tasta uzeo mz 150 ETZ koji je stojao u garazi 7-8 god i kako ja nista neznam oko njega bilo bi super ako bi neko imao neko servisno upustvo ili neki sajt da mi pokaze odakle bih skinuo upustvo da bih ga mogao vratiti u zivot.. Dobro nam dosao!!! Manual: Ovde!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobacks 0 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: MZ 150 ETZ i Pegeut Speed Fight2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sumi ali nemogu da downloadujem niti kad mi otvori stranicu ona se ukoci pa nemogu ni ovako da je pregledam jel ima neka druga stranica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sumi ali nemogu da downloadujem niti kad mi otvori stranicu ona se ukoci pa nemogu ni ovako da je pregledam jel ima neka druga stranica nema... posalji mi na pp e-mail adresu da probam da ti posaljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imam na disku i taj sadržaj bi trebalo negde postaviti. Teško je dosta. Da li neko zna kako i gde? Treba nam ovo, mora da je uvek pristupačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Kobcu. Preko Skajpa xexexexex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane dame i gospodo, drage kolege po taktu i gvožđu, Tokom prošle godine smo se Kića i ja dogovarali da ovde postavimo manuale vezane za opis rada i probleme sa menjačima. Na žalost, Kića me je svojim prevremenim odlaskom pretekao u zajedničkoj realizaciji tog skromnog projekta. U međuvremenu, nakon saradnje i uz dozvolu autora, kolega MZ-jaša sa nemačkog MZ foruma, ovaj prevedeni manual će ugledati svetlost dana. U čast i sećanje na našeg prijatelja Kiću, postavljam ovaj manual na raspolaganje svim poštovaocima i vlasnicima MZ motocikala, za njihovu isključivo nekomercijalnu upotrebu. Verujem da će ovo štivo biti korisno i sadašnjim i budućim kolegama sa MZ Sveta, jer su autori manuala stari i iskusni MZ vukovi, na srpskom je, bogato je ilustrovano i prevedeno je da bude razumljivo i bez rogobatnih tehničkih izraza. Manual je od strane autora za ovu svrhu još jednom pregledan i dopunjen i kompletniji je u odnosu na verziju koja se mogla ranije da se nađe na nemačkom MZ forumu. OPIS FUNKCIJE AUTOMATIKE MENJAČA, HABANJA U MENJAČU I TRAŽENJE GREŠAKA KOD PROBLEMA U ŠALTOVANJU.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujemo kolegama sa Nemackog foruma na ustupljenom materjalu kao i tebi i sve to u ime i za ime naseg Kice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако се неки од старијих линкова убајатио, а некоме треба - "Haynes"-ово радионичко упутство, 45 мега - http://www.manualedereparatie.info/en/download/MZ-ETZ-125-300-81-95-Service-Manual-Haynes.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Налетех данас на овај сајт: http://www.ost2rad-e...atalog-MZ-Typen Није класичано упутство већ каталог резервних делова за али за ETZ 125, 150 и 250 има и склопни цртеж па сам зато поставио линк овде. Кад поставите миша на неки део можете га видети како изгледа са десне стране екрана. Прилично занимљиво... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Januar 4, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zivo Nece da skine manuele sa predhodnih postovo (obrisani vrvatno sa sajtova) pa ako neko ima link ili elektronsku veziju da mi posalje Mz 250TS 79' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 4, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovdje: http://lazic.info/josip/page/manuali/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Januar 4, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo, sve oke Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko ovo uputstvo za popravku menjaca ? OPIS FUNKCIJE AUTOMATIKE MENJAČA, HABANJA U MENJAČU I TRAŽENJE GREŠAKA KOD PROBLEMA U ŠALTOVANJU S gornjeg linka skine se prazan fajl. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri i mehaničari. vratio sam se na forum kada sam malo porastao ostvario sam svoj dečački san i kupio sam ETZ 251. konačno. ranije na forumu sam nasao manuele ali toga više nema. da li neko to ima i dalje i da li je raspoložen to podeliti samnom. hvala i sretni putevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Avgust 17 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://lazic.info/josip/manuali/mz/ETZAllHysEng/ETZAllHysEng.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan To imam. Nego su bile bas knjige na srpskom ili hrvatskom jeziku sa plavom koricom ako se secam dobro. Dobro zasad mi ne treba ali ako ima ko kakvo upustvo da ga zamolim da posalje. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...