DrazenG 3 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje se tice karburatora...tj stelovanja (sinhronizacije) istih.....znaci od skoro sam vlasnik navedenog motora pa sad prije sezone se vrse pripreme....ispod karburatora-usisnih guma su sarafici koji se izrvcu i uvrcu neke suplje cjevcice na koje idu crijeva manometra za sinhronizaciju.....e sad danas vidim da su kod mene na prvom,drugom i cetvrtom klipu vec neke cjevcice koje su suplje sa njih crijeva povezana na karburatire.....to je ok valjda tako treba ali sta je sa trecim...???? na njemu je uvrnut samo saraf znaci zatvoreno je ??? Ne kontam o cemu se tu radi...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan taj je zatvoren i otvaras ga da bi tu usrafio cevcicu kad radis sinhronizaciju,a na drugima su nprikaceni vakumi za slavinu goriva ili nesto trece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan skines creva izvijes taj 1 sraf ...nakacis vakume ...uradis sinhronizaciju i sve vratis opet kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrazenG 3 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Aha....znaci to tako i treba biti...kontao sam da nije neko nesto cackao oko toga.... Hvala na informacijama ....i bice jos pitanja vjerovatno dok se sve ne usteluje za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...