IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 9, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pred kraj sezone sam ostetio kacigu,pa bih hteo to da sredim,nova je pa mi zao da je gledam ovako zaguljenu,potreban bilo kakav info ko bi to mogao da sredi,prefarba ili sta vec,sara je mala duzine 2, 2,5cm o dubine 1mm ,farbach-a sam pitao nece da se zeza,picanski posao a male pare,Unapred hvala na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ma opali joj neku jebacku nalepnicu....sta da se zezas ,mozes je samo us*ati jos vise....pozdraw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš drugara koji je dovoljno "lud" da se prihvati toga (Marko sa Karaburme) , onda je najbolje da zalepiš nališku i cepaš dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu da ciganisem i lepim jer sam video i znam da moze da se uradi,e sad sto ljuudima to predstavlja problem i zajebanciju to je drugo,meni ne predstavlja problem da platim taj rad da bih dobio to sto hocu,moze neki broj Marka sa Karaburme na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se ti Marku iz S. Mitrovice ( farbach) na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu da ciganisem i lepim jer sam video i znam da moze da se uradi,e sad sto ljuudima to predstavlja problem i zajebanciju to je drugo,meni ne predstavlja problem da platim taj rad da bih dobio to sto hocu,moze neki broj Marka sa Karaburme na PP http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7571.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo svima,najbolji ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...