dare83 0 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je levi stap ako moze samo od da se kupi? Prosle nedelje sam probao motor i seljacio se davanjem gasa u drugoj brzini, naravno zadnja guma je proklizala i pocela prestizadi prednju, sto me je naravno bacilo sa motora na asfalt. Kad sam podiga motor leva hromirana cev prednje vile je bila ukrivljena. Majstor iz liznice mi je rekao da je to mozda moguce ispraviti i da mu donesem ali sam ja napravio jos jednu glupost pokusavajuci da rastavim levu vilu (hromiranu cev od cizme)kako bih mu doneo sve spremno. Posto nisam izvadio donji sraf uspeo sam cekicanjem da odlomim parce cizme (parce na koga se kaci plasticni blatobran) tako da mi sad treba komplet levi stap pa ako neko ima ili zna kako ga nabaviti, upomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajmeeeee,crrni Dare sta to uradi eto zijana za cas posla napravi,okreni ovaj broj pa pitaj 063636156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dare83 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan zovem ali se niko ne javlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...