crnisin 165 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem malo koriscen GPS Map 60 CS sa baznom kartom sveta i SCG Rout. Karakteristike uredjaja http://www8.garmin.com/products/gpsmap60cs/ Takodje prodajem i Touratech nosac za ovaj uredjaj. Cena u kompletu 250 eur. Tel. 065/822-4336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 3, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka svima, imam ovaj uredjaj vec 5 godina, promenio sam 3 navigacije za kola, ali ovaj ne menjam, fantasticna naprava.Druze, da li bi prodao samo nosac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka svima, imam ovaj uredjaj vec 5 godina, promenio sam 3 navigacije za kola, ali ovaj ne menjam, fantasticna naprava.Druze, da li bi prodao samo nosac? Jeste odlicna sprava, imao sam i CSX-a, prakticno nema razlike osim dodatnog slota za karticu. Moglo bi i odvojeno da se prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...