Don Marco 1 Napisano Februar 24, 2013 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc u vezi dizni za grivo.Konkretno me interesuje velicina dizni za gorivo za Yamahu xs400 '84.Ako neko ima nesto sto moze da mi koristi ili neki fajl neka posalje.Hvala! Promenio Februar 24, 2013 član Don Marco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vozalec 1 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha xs 400 se Prijavi odgovor kao problematičan Drug,potrazi na forumu Pera iz Cacka,mislim da bi on trebao da zna posto servisira i sam vozi Jamahu,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao xs 360 a negde imam i servisno uputstvo pa cu ga poraziti i videti taj podatak pa cu ti napisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako nasao sam ga a podatci su sledeci: Mikuni bs 34 main jet 142.5 air jet 45 jet needle 5z1-4 needle jet x-4 needle positio 4 throttle valve 135 pilot jet 42.5 starter jet 30 air screw 1-1 1/4 turn float height 32 +/- 1mm Nadam se da sam pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Marco 1 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno .Svaka pomoc mi je dobrodosla .Hvala :care::care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...