radasin 40 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, interesuje me da li je neko imao iskustva sa napred navedenom firmom, tj. da li su nekom izradjivavali karike i kakvog su kvaliteta?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan http://www.karike.co.rs/ evo sajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan jedan je probao pa se usrao........... Moj savet NE.... loše iskustvo....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako je to radionica u vojvode Stepe onda sve preporuke, doduše nisam konkretno karike radio ali buciša što radi tamo će pomoći savetom ako nikako drugo ne može.... dobar čovek po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShOnE Type^R 2 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sabac Motocikl: prodat, trazi se drugi :D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi :zdravo:interesuje me vase misljenje koliko bi bilo pametno da narucim karike za svoj motor ? Dakle motor je dvotaktni i kitovan je na 80 cc u pitanju je malossi kit , klip i cilindar su ok ali su mi karike lose tj. vozim ga sa 1 karikom jer je druga pukla.Inace karike su hromirane . Sta vi mislite koliko bi bilo pametno naruciti karike da se naprave i koliko bi motor otpirilike mogao preci sa tim karikama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi :zdravo:interesuje me vase misljenje koliko bi bilo pametno da narucim karike za svoj motor ? Dakle motor je dvotaktni i kitovan je na 80 cc u pitanju je malossi kit , klip i cilindar su ok ali su mi karike lose tj. vozim ga sa 1 karikom jer je druga pukla.Inace karike su hromirane . Sta vi mislite koliko bi bilo pametno naruciti karike da se naprave i koliko bi motor otpirilike mogao preci sa tim karikama ? a zasto ne bi narucio org karike za taj klip i da te ne boli glava...napisao kolega par postova ranije da ima lose iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShOnE Type^R 2 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sabac Motocikl: prodat, trazi se drugi :D Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod nas nigde da se kupe karike za taj kit .... bar ja nisam uspeo da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 2, 2013 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jedan je probao pa se usrao........... Moj savet NE.... loše iskustvo....... Ne bi bilo lose da napises sta se to lose desilo sa karikama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba laki 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima svega, ali meni su u servisu u Batajnici preporucili tu firmu Karike Crnobrnja, jer nigde nisam mogao da nadjem karike. Dve kompresione debljine 1,2mm i uljana 2,5mm. Otisao sam, i oni mi napravili. A da, trazili su da donesem i cilindar. Karike su ovi u servisu procenili kao odlicne, ugradili ih, ja se vozim vec oko 6 meseci. Meni su izgledale jake i bojao sam se da ne puknu. Ali nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusannnnn 0 Napisano Novembar 14, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: APN Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi..da li neko moze da mi kaze gde mogu da nabavim karike za klip fi 54,karike su 2 mm debljine.. to je u pitanju penta yamaha 4 dvotaktna..ne mogu nigde da ih nadjem. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Novembar 14, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pogledao na Motobike iz Kaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6116 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Crnobrnja dere sa cenama, preteruje. Meni original karike kostaju 42 eur po klipu, a on trazio 90eur. Zvao me da me nagovara, nije cudo sto nema posla. Na kraju sam nasao karike set po klipu za 500 din , podesio zazor u cilindru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...