Jump to content

Moto Zajednica

S.O.S. Jadransko more - Srbija

Recommended Posts

• Zvrk, 411 postova
  • Motocikl: ER-6F 2012

Jos 2 noci i pocinje dugoocekivana turneja !!! :moto3:

Plan je prozujati kroz 10+ drzava Evrope u 17 dana (23.08 - 08.09), ispeglati nekoliko Alpskih zavoja uz drustvo 8 Smogovaca iz Engleske, najesti se, obici family, smiriti family da ne brinu o povratku za UK i sto je najvaznije, uzivati do maximuma.

S obzirom da je zensko (tj. ja) vodja ove turneje vrlo je moguce da cemo zavrsiti na drugom kontinentu, ali ako nam

krene za rukom mozda I uspijemo posjetiti :-

Dan 1: UK - FRA : Calais, Vervins, Pont-a-Mousson.

Dan 2: FRA - SVICA : Pont -a Mousson, Vosges, Colmar, Walenseeprvadva planiramo preci sto vise mi/km jer nas ocekuju nove & ljepse destinacije.

Dan 3: SVICA – LIHTENSTAJN - ITALIJA : Walensee, Vaduz Castle I planinskipredjeli Bolzana (Prato Allo Stelvio, Trafoi, Bormio, Gavia Pass) .

Dan 4: ITALIJA : odmor i skok do jezera Misurina (ako vrijeme i tijelodozvole a nesto mi govori da hoce jer ja mirovati ne znam).

Dan 5: ITALIJA - CRO : jedna rijec: DOLOMITI. Malo svrljanja po Italiji papreko Istre (doima se kamenita ali samo na prvi pogled ;-) pravac Pula.

Dan 6: CRO: Plitvice.....i ovdje pocinje "mojaYU" turneja, istina, bez Brene i Slatkog Greha ali kad vec njih nema dobrisu i ovi moji rokeri s Temzu.

Dan 7: CRO:, Zadar, Vodice….”hocemo, oooo, malo cemo da se kupamo”!

Dan 8: CRO: uz primorje ka Splitu pa da mu gamalo damo po povijesti znaci pravac, Dubrovnik ali “Necu politiku u mojubutigu”.

Dan 9: CRO – BiH: “Bosno moja, jabuko u cvijetu”,plan je proci (ukoliko GPS ne zakaze sto je vrlo moguce) kroz Blagaj Bunu,Mostar, Jablanicu.

Dan 10: BiH – SRB: Walter grad,Vrelo Bosne, Visegrad, Mokra Gora a onda “zaaaa Beograd, zaaaa Beograd” sfirmom iz Engleske & susret sa ekipom iz “Nase Marine” tamo negdje iza 1zavoja ;-)

Dan 11: SRB : odmor uz family I veselo drustvo iz Nase Marine ili kako jeV.P.Dis to lijepo opisao u pjesmi “Medju svojima”.

Dan 12: SRB – CRO: skok do a ne sa NS Djaveako bude bilo vremena i pravac Zg na dosadnom auto-putu iako postoji sansa daodemo preko Bosne …ce da vidimo.

Dan 13: CRO – “Prijehavsi u Zagreb, zadovoljstva, svega rad”… posjetarodnom gradu I skolskim prijateljima, zna se!

Dan 14: CRO - SLO – AUS: uz Bronhi,lakse se dise – idemo za Bled, Villach, Spittal an der Rau.

Dan: 15: AUS – NJEMACKA: velicanstveniGrossglockner - “jutro” se zove imenom tvojim!

Dan 16: NJEMACKA – FRA: Augsburg – Metz “kroz putice I livade” na BlackForest (i naravno, BF gateau).

Dan 17: FRA – UK: Metz, Calais…..i na kraju, home sweet home, London.

To bi bilo to...

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000

Nikad mi nisi javila koja ti je extenzia na mapama koje imas da bih ti poslao ove nase lokalne.

Sretan put I uzivajte maksimalno

• Podržavam 1

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

p.s. ako vidite GB tablice javite se !

Nisam ni znao do sada sa Galibabinci imaju tablice :nanana:

Srecan vam put i da vas sluzi vreme pa se vidimo po dogovoru :takoje:

• Podržavam 1

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Dan 3 izgleda malo ambiciozan, ali ga spasava dan 4 koji je odmor. :D

Plan izgleda vrlo dobro. Sjedi 5, uzivancija zagarantovana.

mile, ja i Rimtu ( siniša ) smo te upravo spominjali dok smo ispijali kaficu.

dan 5 ce biti ipunjen samo ako ostanu i dan 6 u Puli.

pozdrav.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Dan 7: CRO:, Zadar, Vodice….”hocemo, oooo, malo cemo da se kupamo”!

... kada stignete u Vodice - a stignete sigurno i bit čete gladni predpostavljam - navratite do konobe Rustika. Mile i Minka če vas ugostiti, da čete pamtiti ceo život. Ja priznajem bolje nisam jeo na Jadranu a u ponuidi ima svega od dobre ribe , sa roštilja i ispod peke, a ima i najboljeg Babića rodom iznad Primoštena. Napravit če i bajkerski popust jer je i sam bajker. Za više info utipkaj u FB "Konoba Rustika" u Vodicama

A možete da nazovete nešto pre i najavite šta bi hteli pojesti i napraviče "ala kart" specialno za Vas. Da ne ispadne da radim reklamu ali moja velika preporuka, koja važi naravno za sve bajkere, koji če se nači u Vodicama kod Šibenika A ako imaš nekih pitanja slobodno pitaj, pa ču pomoči koliko mogu sa moje strane.

Uživajte i srečno na putu.

Pozdrav iz deželice :zdravo:

• Podržavam 1

• Zvrk, 411 postova

Hvala svima na ljepim zeljama.... jos malo pa "budjenje i polazak". Mrgica, oprana , koferi (pre)puni a bajkerica....ceka zoru.

Mile - u Puli smo 27.08, pa se vidimo. 1zdravo.gif

U Vodice stizemo 29.08 & ako vrijeme i slobodni stolovi dozvole navrati cemo u konobu, hvala Maxster 0takoje.gif

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

ekipa engleza i Natalia sa njima stigli su prekjuce u pulu a jucer su otišli planiranom rutom. vrjeme ih nije mazilo niti u dolasku do Pule a pogotovo nije u odlasku iz Pule, padale su sjekire doslovce ali Natalija je rekla nešto što mnogi nemogu a to je " .... pa nama kiša nije problem ... i otišli su bez obzira na nagovaranje da ostanu još jedan dan u Puli. Natalija je sinonim za bikericu koja zraci optimizmom, vještinom vožnje, hrabrošcu i još mnogo cime ali i mladalackom ljepotom.

da je barem više takvih cura, sretan sam što sam je upoznao.

• Podržavam 9

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: Crveni...opet!!!

Niko nije ocekivao ovako vreme u ovo doba godine ali sta da se radi. Drago mi je sto Vam je prolazno vreme po planu. Samo napred...

• Zvrk, 411 postova

Ugrabila malo vremena da se javim iz Vodica. Kasno je tj. rano i za nekoliko sati se put nastavlja za Dubrovnik.

Zadnjih 48h je bas bilo sivo da ne kazem crno (sto zbog vremena, sto zbog prometne nesrece kod Senja koja je zahvatila naseg frenda). On je zavrsio u bolnici u Riijeci i sutra leti za UK, ali ce biti ok- sto je najbitnije. Motor ce vjerovatno biti otpisan... Svaki dan uocavamo sve vecu razliku izmedju ovih i UK puteva, nacina voznje, itd. Avantura, u svakom smislu te rijeci ;-)

Tesko je izdvojiti naj trenutke jer smo tek na pola turneje, ali Stelvio je definitivno na mojoj top listi. Tko ga nije presao, ne zna sto su zavoji ;-)

Inace, danas je pao i prvi kupanjac a i sutra ce, ako sve bude ok.

Mile, hvala tebi i tvojoj boljij polovini sto ste odvojili vrijeme da se vidimo & na podrsci. Cekamo vas u Londri!

Mikulanac & Trinity - hvala takodjer na potpori i vidimo se u Visegradu tj. Bg uskoro.

Sale - hvala, trudimo se. Vrijeme je bila blaga katastrofa. Sto reci nego, idu suncani dani a cak i da se nebo opet otvori, drzimo se pozitive. Na kraju svega, ako "mi" (Englezi) ne mozemo po kisi, tko moze ?;-)

Pozz !

• Podržavam 3

• Drug član, 1869 postova

Kada vec necete kroz Nevesinje, javite se kada budete u Blagaju, Buni ili Mostaru, da sletim do vas, da se upoznamo...1zdravo.gif

Ako treba vodič za Hercegovinu, tu sam... 0takoje.gif

+387 63 992 448 i +387 65 299 131, javite se...

Ako idete za Dubrovnik, glupo vam je da se vracate preko Neuma, Opuzena i Metkovića za Mostar, nego idete na Trebinje, Bileća, Gacko, Nevesinje(tu sam) i Mostar, ovo je moj predlog, dosta je ljepše za motore, nema gužve, čista uživancija... 1neznam.gif

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Nataly i ekipa bila u Beogradu i nadam se da su se lepo proveli. Nama je bilo veliko zadovoljstvo da ih ugostimo, malo provedemo po gradu i pokazemo im nocni zivot Beograda.

Nama je bilo mnogo lepo druziti se sa ekipom i jedva cekamo ponovno vidjenje.

Uzivajte u daljoj voznji :zdravo:

• Podržavam 2

• Zvrk, 411 postova

Stigli u Zg ;-).

Veliki pozz za ekipu Nasa Marina, Englezi se jos uvijek oporavljaju tako da bi naredna 2 dana trebala biti dovoljna prije nego sto krenemo u pohod na Slo i Alpe.. Daki, nadam se da ste se naspavali. Vidimo se u Londri!

• Podržavam 1

• witch, 476 postova

Stigli.. :) sad odmarajte malo.Mi imamo novo druzenje sa novim prijateljima u kafanici..:):)..Siri se krug.Bilo nam je zadovoljstvo upoznati ekipu iz Engleske..sjajni momci i devojke, bas smo se lepo druzili i nedostaje nam vase drustvo. Sledeci put po dogovoru..vise dana i vise druzenja..:) Veliki pozdrav za celu ekipu.. :zdravo: :zdravo: :zdravo:

• Podržavam 1

• Zvrk, 411 postova

Vratili se u Londru nakon 17 dana putovanja kroz 11 drzava i nesto manje od 4000 milja na satu . Realnost zove ali osmijeh je jos uvijek na licu! pozz za sve nove & stare prijatelje.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja