SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan nema spavanja do 23.08 @ SpontanaDeskripcija - da ti donesem cizme iz Francuske? Hehehehe... Makar jednu da je zakucam na zid zbog uspomena koje me vezu za te cizme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jul 24, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Javi gdje su pa ako budem prolazila kroz to mjesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan 30 dana do pocetka ture Gusteri Sitnooooo 10..9..8.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jul 25, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan @ K1200S sitnooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Avgust 21, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Jos 2 noci i pocinje dugoocekivana turneja !!! Plan je prozujati kroz 10+ drzava Evrope u 17 dana (23.08 - 08.09), ispeglati nekoliko Alpskih zavoja uz drustvo 8 Smogovaca iz Engleske, najesti se, obici family, smiriti family da ne brinu o povratku za UK i sto je najvaznije, uzivati do maximuma. S obzirom da je zensko (tj. ja) vodja ove turneje vrlo je moguce da cemo zavrsiti na drugom kontinentu, ali ako nam krene za rukom mozda I uspijemo posjetiti :- Dan 1: UK - FRA : Calais, Vervins, Pont-a-Mousson. Dan 2: FRA - SVICA : Pont -a Mousson, Vosges, Colmar, Walensee– prvadva planiramo preci sto vise mi/km jer nas ocekuju nove & ljepse destinacije. Dan 3: SVICA – LIHTENSTAJN - ITALIJA : Walensee, Vaduz Castle I planinskipredjeli Bolzana (Prato Allo Stelvio, Trafoi, Bormio, Gavia Pass) . Dan 4: ITALIJA : odmor i skok do jezera Misurina (ako vrijeme i tijelodozvole a nesto mi govori da hoce jer ja mirovati ne znam). Dan 5: ITALIJA - CRO : jedna rijec: DOLOMITI. Malo svrljanja po Italiji papreko Istre (doima se kamenita ali samo na prvi pogled ;-) pravac Pula. Dan 6: CRO: Plitvice.....i ovdje pocinje "mojaYU" turneja, istina, bez Brene i Slatkog Greha ali kad vec njih nema dobrisu i ovi moji rokeri s Temzu. Dan 7: CRO:, Zadar, Vodice….”hocemo, oooo, malo cemo da se kupamo”! Dan 8: CRO: uz primorje ka Splitu pa da mu gamalo damo po povijesti znaci pravac, Dubrovnik ali “Necu politiku u mojubutigu”. Dan 9: CRO – BiH: “Bosno moja, jabuko u cvijetu”,plan je proci (ukoliko GPS ne zakaze sto je vrlo moguce) kroz Blagaj Bunu,Mostar, Jablanicu. Dan 10: BiH – SRB: Walter grad,Vrelo Bosne, Visegrad, Mokra Gora a onda “zaaaa Beograd, zaaaa Beograd” sfirmom iz Engleske & susret sa ekipom iz “Nase Marine” tamo negdje iza 1zavoja ;-) Dan 11: SRB : odmor uz family I veselo drustvo iz Nase Marine ili kako jeV.P.Dis to lijepo opisao u pjesmi “Medju svojima”. Dan 12: SRB – CRO: skok do a ne sa NS Djaveako bude bilo vremena i pravac Zg na dosadnom auto-putu iako postoji sansa daodemo preko Bosne …ce da vidimo. Dan 13: CRO – “Prijehavsi u Zagreb, zadovoljstva, svega rad”… posjetarodnom gradu I skolskim prijateljima, zna se! Dan 14: CRO - SLO – AUS: uz Bronhi,lakse se dise – idemo za Bled, Villach, Spittal an der Rau. Dan: 15: AUS – NJEMACKA: velicanstveniGrossglockner - “jutro” se zove imenom tvojim! Dan 16: NJEMACKA – FRA: Augsburg – Metz “kroz putice I livade” na BlackForest (i naravno, BF gateau). Dan 17: FRA – UK: Metz, Calais…..i na kraju, home sweet home, London. To bi bilo to... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Avgust 21, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. ako vidite GB tablice javite se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nisi javila koja ti je extenzia na mapama koje imas da bih ti poslao ove nase lokalne. Sretan put I uzivajte maksimalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Avgust 21, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 21, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan p.s. ako vidite GB tablice javite se ! Nisam ni znao do sada sa Galibabinci imaju tablice Srecan vam put i da vas sluzi vreme pa se vidimo po dogovoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dan 3 izgleda malo ambiciozan, ali ga spasava dan 4 koji je odmor. Plan izgleda vrlo dobro. Sjedi 5, uzivancija zagarantovana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Dan 3 izgleda malo ambiciozan, ali ga spasava dan 4 koji je odmor. Plan izgleda vrlo dobro. Sjedi 5, uzivancija zagarantovana. mile, ja i Rimtu ( siniša ) smo te upravo spominjali dok smo ispijali kaficu.dan 5 ce biti ipunjen samo ako ostanu i dan 6 u Puli. pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Dan 7: CRO:, Zadar, Vodice….”hocemo, oooo, malo cemo da se kupamo”! ... kada stignete u Vodice - a stignete sigurno i bit čete gladni predpostavljam - navratite do konobe Rustika. Mile i Minka če vas ugostiti, da čete pamtiti ceo život. Ja priznajem bolje nisam jeo na Jadranu a u ponuidi ima svega od dobre ribe , sa roštilja i ispod peke, a ima i najboljeg Babića rodom iznad Primoštena. Napravit če i bajkerski popust jer je i sam bajker. Za više info utipkaj u FB "Konoba Rustika" u Vodicama A možete da nazovete nešto pre i najavite šta bi hteli pojesti i napraviče "ala kart" specialno za Vas. Da ne ispadne da radim reklamu ali moja velika preporuka, koja važi naravno za sve bajkere, koji če se nači u Vodicama kod Šibenika A ako imaš nekih pitanja slobodno pitaj, pa ču pomoči koliko mogu sa moje strane. Uživajte i srečno na putu. Pozdrav iz deželice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Avgust 22, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ljepim zeljama.... jos malo pa "budjenje i polazak". Mrgica, oprana , koferi (pre)puni a bajkerica....ceka zoru. Mile - u Puli smo 27.08, pa se vidimo. U Vodice stizemo 29.08 & ako vrijeme i slobodni stolovi dozvole navrati cemo u konobu, hvala Maxster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ekipa engleza i Natalia sa njima stigli su prekjuce u pulu a jucer su otišli planiranom rutom. vrjeme ih nije mazilo niti u dolasku do Pule a pogotovo nije u odlasku iz Pule, padale su sjekire doslovce ali Natalija je rekla nešto što mnogi nemogu a to je " .... pa nama kiša nije problem ... i otišli su bez obzira na nagovaranje da ostanu još jedan dan u Puli. Natalija je sinonim za bikericu koja zraci optimizmom, vještinom vožnje, hrabrošcu i još mnogo cime ali i mladalackom ljepotom. da je barem više takvih cura, sretan sam što sam je upoznao. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije ocekivao ovako vreme u ovo doba godine ali sta da se radi. Drago mi je sto Vam je prolazno vreme po planu. Samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Avgust 30, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Ugrabila malo vremena da se javim iz Vodica. Kasno je tj. rano i za nekoliko sati se put nastavlja za Dubrovnik. Zadnjih 48h je bas bilo sivo da ne kazem crno (sto zbog vremena, sto zbog prometne nesrece kod Senja koja je zahvatila naseg frenda). On je zavrsio u bolnici u Riijeci i sutra leti za UK, ali ce biti ok- sto je najbitnije. Motor ce vjerovatno biti otpisan... Svaki dan uocavamo sve vecu razliku izmedju ovih i UK puteva, nacina voznje, itd. Avantura, u svakom smislu te rijeci ;-) Tesko je izdvojiti naj trenutke jer smo tek na pola turneje, ali Stelvio je definitivno na mojoj top listi. Tko ga nije presao, ne zna sto su zavoji ;-) Inace, danas je pao i prvi kupanjac a i sutra ce, ako sve bude ok. Mile, hvala tebi i tvojoj boljij polovini sto ste odvojili vrijeme da se vidimo & na podrsci. Cekamo vas u Londri! Mikulanac & Trinity - hvala takodjer na potpori i vidimo se u Visegradu tj. Bg uskoro. Sale - hvala, trudimo se. Vrijeme je bila blaga katastrofa. Sto reci nego, idu suncani dani a cak i da se nebo opet otvori, drzimo se pozitive. Na kraju svega, ako "mi" (Englezi) ne mozemo po kisi, tko moze ?;-) Pozz ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec necete kroz Nevesinje, javite se kada budete u Blagaju, Buni ili Mostaru, da sletim do vas, da se upoznamo... Ako treba vodič za Hercegovinu, tu sam... +387 63 992 448 i +387 65 299 131, javite se... Ako idete za Dubrovnik, glupo vam je da se vracate preko Neuma, Opuzena i Metkovića za Mostar, nego idete na Trebinje, Bileća, Gacko, Nevesinje(tu sam) i Mostar, ovo je moj predlog, dosta je ljepše za motore, nema gužve, čista uživancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ste već u Dubrovniku , svrati te u HercegNovi na skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Avgust 31, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo - subota navecer= provod! Lucky70- sorry, nismo imali vremena. Mostarac- vidimo se nekom drugom prilikom. ;-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Nataly i ekipa bila u Beogradu i nadam se da su se lepo proveli. Nama je bilo veliko zadovoljstvo da ih ugostimo, malo provedemo po gradu i pokazemo im nocni zivot Beograda. Nama je bilo mnogo lepo druziti se sa ekipom i jedva cekamo ponovno vidjenje. Uzivajte u daljoj voznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Septembar 3, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Zg ;-). Veliki pozz za ekipu Nasa Marina, Englezi se jos uvijek oporavljaju tako da bi naredna 2 dana trebala biti dovoljna prije nego sto krenemo u pohod na Slo i Alpe.. Daki, nadam se da ste se naspavali. Vidimo se u Londri! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Septembar 3, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigli.. sad odmarajte malo.Mi imamo novo druzenje sa novim prijateljima u kafanici..:)..Siri se krug.Bilo nam je zadovoljstvo upoznati ekipu iz Engleske..sjajni momci i devojke, bas smo se lepo druzili i nedostaje nam vase drustvo. Sledeci put po dogovoru..vise dana i vise druzenja.. Veliki pozdrav za celu ekipu.. :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Septembar 10, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se u Londru nakon 17 dana putovanja kroz 11 drzava i nesto manje od 4000 milja na satu . Realnost zove ali osmijeh je jos uvijek na licu! pozz za sve nove & stare prijatelje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...