Razi 17 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Posto su uveli dodatna polaganja (citaj: placanja) za punu A kategoriju (sa A2), odlucio sam da te pare pre potrosim na motor nego na polaganje. Tako da sam jos koju sezonu ogranicen sa A2 kategorijom U skladu sa tim, kupujem motor sa sledecim karakteristikama: - 250-500cc - do 35kW u saobracajnoj - pozeljno, mladji od 2000. god - budzet od oko 1500-1600 evra - Idealno bi bilo neki ER-5/GPZ ili GS500. Samo moraju biti "ustrojeni" u saobracajnoj. Ponude mozete poslati na PP, pozeljno sa slikama i iskrenim opisom motora. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se trazi motor Nigde nema neki lep GS500 koji trazi novog vlasnika (2001+ god)? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar cbr 900 25kw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Previse kubika mi je to, prvenstveno zbog vozackog iskustva i odrzavanja.. a i mogu da zamislim reakciju pandura ako me zaustavi na 900cc a u saobracajnoj pise 25kW Hvala svejedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73374-suzuki-gs-500/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...