buckee 0 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: srbija Motocikl: Jawa twin sport350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve clanove foruma,inace ja sam Nikola iz jednog malog mesta kod zrenjanina i imao bih nekih pitanja u vezi servisa motora.....imam jednu staru deregliju jawu ts350 pa muku mucim ko kraljevic marko....te bih bio zahvalan clanovima na pomoci oko kvarova na njoj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...