bludni_sin 2 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko imao iskustva sa prebacivanjem pokazivaca temperature iz Farenhajta u Celzijuse? Naime, motor je uvezen iz Amerike i nikako da pronadjem caku da mu prebacim temperatutru. Sve ostalo sam "provalio", i mph u kmh, i podesavanje shift light-a, i osvetljenje kontrolne table... al' ovo ne mogu nikako.Mislim da mozda cak i ne moze da se prebaci. Znam da su slicne teme bile na forumu, al' odgovor na konkretno pitanje ne nadjoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan alo mayori ja cu ti kazem al kad odemo do NESE ili u GRAL he he........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Mislis, istina je u "Gralu"?! ;D Pa mogli bi malo, ovo-ono... ;D I "Mirijevskog Shamana" da vodimo obavezno... da nas ne bije maler! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to obavezno ja nisam castio kad smo kupili i evo ti ga sad u delovima......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Papir, olovka, digitron, a moze i napamet: 0 C = 32 F Pa sabiraj tj oduzimaj do mile volje. Taman da ti brze prodje vreme na semaforu. ;D Usput CESTITAM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Papir, olovka, digitron, a moze i napamet: 0 C = 32 F Pa sabiraj tj oduzimaj do mile volje. Taman da ti brze prodje vreme na semaforu. ;D Usput CESTITAM! Hvala! ;D Ma nasao sam u user manual-u koje su "normalne" vrednosti u Farenhajtima, i nije tesko popamtiti, a i imam konverter u telefonu, jedino sto me zbuni svaki put kad pogledam u temp. a ono cifra od 190 pa n vise... pa me hladan znoj probije.... ;D Ako budes cuo da postoji nacin za prebacivanje, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko imao iskustva sa prebacivanjem pokazivaca temperature iz Farenhajta u Celzijuse? Naime, motor je uvezen iz Amerike i nikako da pronadjem caku da mu prebacim temperatutru. Sve ostalo sam "provalio", i mph u kmh, i podesavanje shift light-a, i osvetljenje kontrolne table... al' ovo ne mogu nikako.Mislim da mozda cak i ne moze da se prebaci. Znam da su slicne teme bile na forumu, al' odgovor na konkretno pitanje ne nadjoh. Ništa jednostavnije. Prvo flashu-uješ cajger a zatim download-uješ sve portebne plug-ine i updatee za R6 04, setuješ ga na celzijuse, upališ i voziš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko imao iskustva sa prebacivanjem pokazivaca temperature iz Farenhajta u Celzijuse? Naime, motor je uvezen iz Amerike i nikako da pronadjem caku da mu prebacim temperatutru. Sve ostalo sam "provalio", i mph u kmh, i podesavanje shift light-a, i osvetljenje kontrolne table... al' ovo ne mogu nikako.Mislim da mozda cak i ne moze da se prebaci. Znam da su slicne teme bile na forumu, al' odgovor na konkretno pitanje ne nadjoh. Ništa jednostavnije. Prvo flashu-uješ cajger a zatim download-uješ sve portebne plug-ine i updatee za R6 04, setuješ ga na celzijuse, upališ i voziš ;D Hehe, jel' mi ti to govoris iz iskustva, onako kako ti sredjujes cajgere na Boldorki? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, jel' mi ti to govoris iz iskustva, onako kako ti sredjujes cajgere na Boldorki? ;D ;D ;D Naravno, kako drugacije. Jjedino sto je moj motor malo stariji pa ne podrzava bluetooth tehnologiju pa koristim usb kabl.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, jel' mi ti to govoris iz iskustva, onako kako ti sredjujes cajgere na Boldorki? ;D ;D ;D Naravno, kako drugacije. Jjedino sto je moj motor malo stariji pa ne podrzava bluetooth tehnologiju pa koristim usb kabl.. ;D ;D ...a `di turish drugi kraj kabla? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...a `di turish drugi kraj kabla? ;D ;D ;D E, furudzija...nemoj tako... pun forum dece, nije red ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Papir, olovka, digitron, a moze i napamet: 0 C = 32 F Pa sabiraj tj oduzimaj do mile volje. Taman da ti brze prodje vreme na semaforu. ;D Usput CESTITAM! Nije tipicna linerna konverzija. na primer 0C = 32F, -40C = -40F, znaci nemoze samo da se oduzme 32 da bi se temperatura promenila iz C u F. Prava jednacina je sledeca: C=(F-32)/1.8 Priblizno je 1C~1.8F ili moze i ovako 0C = 32F 50C = 122F 70C = 158F 90C = 194F 100C = 212F 120C = 248F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nije tipicna linerna konverzija. na primer 0C = 32F, -40C = -40F, znaci nemoze samo da se oduzme 32 da bi se temperatura promenila iz C u F. Prava jednacina je sledeca: C=(F-32)/1.8 Priblizno je 1C~1.8F ili moze i ovako 0C = 32F 50C = 122F 70C = 158F 90C = 194F 100C = 212F 120C = 248F Eto vidis zasto sam iz fizike isao na popravni! ;D A nema veze bludni ima jako "dugih" semafora po Bg-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ja to znam, nego mi niko ne rece kako da promenim pokazivac na kontrolnoj tabli? ;D Haj'mo drugari iz prekookeanskih drzava, da vas cujem! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv druze culi smo se pre neki dan,zvao si me da pitas za motor,reci mi kako si prebacio iz mph u km/h na tom modelu? Ima ovde jedan drug pa da mu prebacim,znam kako tabla i shift light ali ne znam kilometrazu i temperaturu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv druze culi smo se pre neki dan,zvao si me da pitas za motor,reci mi kako si prebacio iz mph u km/h na tom modelu? Ima ovde jedan drug pa da mu prebacim,znam kako tabla i shift light ali ne znam kilometrazu i temperaturu...? Das kontakt, i kad uradi proveru sistema, pristisnes SELECT i RESET istovremeno, i drzis dok se mph ne brebaci u kmh. Al' temperaturu ne mogu da "provalim". Cak mislim da ne moze da se prebaci iz Farenhajta u Celzijuse. Ako uspem da prebacim i temp. javicu ti kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan [...... pristisnes SELECT i RESET istovremeno, i drzis dok se mph ne brebaci u kmh. Al' temperaturu ne mogu da "provalim". Cak mislim da ne moze da se prebaci iz Farenhajta u Celzijuse. Ako uspem da prebacim i temp. javicu ti kako. probaj sa CTRL+ALT+DELETE... ;D ;D ;D P.S.Ovo je zadnji off sa moje strane na uvu temu obećavam neću više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala i za ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj coveka sa foruma DADO, ako on ne zna onda niko ne zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moze i temperatura da se prebaci provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Moze i temperatura da se prebaci provereno. Ne bih rekao. Jel' znas konkretno kako, ili samo mislis da moze? Ili cekas da Paganini bude slobiodan, pa da njega pitas? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Maestro to resava....za deset minuta... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj coveka sa foruma DADO, ako on ne zna onda niko ne zna! Srdjan je prebacivao na njegovoj bivsoj R6ici MPH u KMH, i mislim da je i temperaturu prebacio iz F u C, tako ako naletis na njega, pitaj ga kako je to uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj coveka sa foruma DADO, ako on ne zna onda niko ne zna! Srdjan je prebacivao na njegovoj bivsoj R6ici MPH u KMH, i mislim da je i temperaturu prebacio iz F u C, tako ako naletis na njega, pitaj ga kako je to uradio... A ko je Srdjan? U svakom slucaju hvala na preporuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan nije bitan rekao sam ti DADO! Upamti to ime. I Srdjanu je DADO napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...